promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: egy ellenséged barátnak álcázza magát? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Kevés pénz: Itt az ideje a takarékoskodásnak, ha nem szeretnéd, hogy komoly anyagi gondjaid legyenek. Akár milyen csábító akcióval is találkozol, próbálj ellenállni a kísértésnek. A kártya azt is jelentheti, hogy nem értékeled eléggé azt, amid van, többre, jobbra vágysz. Esetleg a párkapcsolatodból hiányzik valami? Érdemes elgondolkodni, hogyan tudnád erősíteni azokat a területeket az életedben, amik javításra szorulnak, egyáltalán meg lehet-e még javítani.

2. kártya jelentése:

Ellenség: Valaki a közvetlen környezetben ártani próbál neked. Érdemes mihamarabb kideríteni, ki lehet az illető, akit bosszú vagy irigység vezérel. Látszólag kedves és segítőkész, ezért vigyázz, kivel, mit osztasz meg a nap folyamán! A lap utalhat saját magadra is: bizalmatlan vagy, félsz valamitől. Negatív gondolkozást jelez, ami sajnos rossz energiákat vonz be, ha nem változtatsz rajta.

3. kártya jelentése:

Szerencse: A mai nap nagy szerencse ér, ami kihatással lesz az elkövetkezendő időszakra is. Végre minden jóra fordul az anyagiak terén is: pénznyereményre számíthatsz vagy egy szuper leértékelésen olcsóbban hozzájuthatsz valamihez, amire már régóta vágysz. Párkapcsolat terén kellemes, de váratlan meglepetésben lesz részed: végre rád ír valaki, akinek a jelentkezését már régóta várod, vagy a párod lep meg egy romantikus hétvégével? Egészséggel kapcsolatban is kedvező fordulatokat mutat a kártya.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás