promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 27: a Rákkal és a Skorpióval is alaposan ki akar tolni a mostani bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának messziről el kell kerülnie a csetepatékat, a Nyilasnak pedig pont, hogy rendhagyó utakat kell keresnie a boldogsághoz. Sok csillagjegyet egy kicsit az érkező ciklon, vagyis az időjárás is meg fog viselni. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A hét elején rögtön felütheti fejét néhány nehezen megoldható feladat. Jól gondold át, hogy egyszerre szeretnél-e foglalkozni velük. A bolygók szerint nincs most még meg a kellő energiád, hogy túl nagy terhet tegyél a saját válladra. Ezen a napon ráadásul nagyvonalúnak is kell lenned, mert néha túl sokat vársz el emberektől. Ne feledd, hogy neked is vannak hibáid.

Bika (április 21. - május 20.)

Igazán jól indulhat a napod, ha csak saját magadra figyelsz, és messziről elkerülöd a konfliktusokat. Ha marakodás is van körülötted, te csak szépen maradj ki belőle. Most helyre tudod tenni a belső érzelmeidet, de ehhez nyugalomra van szükséged. Különösen érzékeny lehetsz, és ezt ki is tudod mutatni. A közeli környezeted ezt igazán fogja díjazni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A csúcson vannak a kreatív energiáid, de most még sincsen elég türelmed, valamint figyelmed befejezni azokat a projekteket, amikbe belekezdtél. Nem is baj, mert inkább pihenned kellene, és összegyűjteni az energiáidat a hétre. Ne hagyd, hogy kudarc érjen, mert az teljesen elveheti a kedvedet mindentől már így a hét kezdetén.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás nem támogatja a szerencsédet. Most valahogy minden ellened van, de ettől pont felszínre kerülhet a szívósabb éned. Amikor drámai csúcspontok jönnek, akkor legyél merész, és ha túl vagy rajta, utána megtalálhatod a kellemes egyensúlyt. A szívedet próbáld meg összehangolni az agyaddal, így tudsz jó döntéseket hozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szívügyeid nem mehetnek rendesen. Igaz, hogy a munkádra kell koncentrálnod, de ezt sem szabad elhanyagolnod. Ha kell, ígérj meg dolgokat, de ezek ne legyenek üres ígéretek. Ne legyél semmiben rámenős, a feladatokkal pedig a saját tempódban haladj. Neked pont nem jó, ha kapkodsz, és erőltetett menetben haladsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás pont magasabb szintre tudja emelni a szenvedélyedet. Ez nagyon kell most, szóval igyekezz minél jobban kihasználni. A környezeteddel is könnyebben tudod megtalálni a közös hangot. Ha van valami vita, akkor most tökéletesen véget tudsz vetni neki, csak maradj higgadt. A fizikai energiáid is erősek, amik csak a hét vége felé fognak lemerülni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben tudsz alkalmazkodni másokhoz, de muszáj leszel kompromisszumot kötni. Ne keresd senkivel se a konfliktust, mert csak felesleges vitákat fogsz kirobbantani. Ne égesd meg magad, ha nem muszáj, inkább törekedj a békére. Most ne tegyél szívességeket, mert van elég feladatod, amit el kell végezned a héten.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most kifejezetten nem tudsz rendesen kijönni az emberekkel. Benne is van a levegőben, hogy kicsit ellened dolgoznak, legalábbis akkor, ha az érdekeik úgy kívánják. Ne hagyd, hogy mások akarata eltérítsen arról az útról, amibe belekezdtél. Nem árt egy kis rugalmasság is, ha mindennel végezni akarsz a héten. Viszont ne feledd, most sajnos kicsivel mindenért jobban meg kell küzdened.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyugodtan bontsd meg az egyensúlyt a környezetedben, mert lehet ez kell, hogy ki tudd elégíteni az igényeidet. Ha nem leszel boldog és kiegyensúlyozott, akkor nem fogsz tudni rendesen haladni. A pörgéshez neked most arra van szükség, hogy a lehető legkisebb stressz érjen. Ne érezd magad önzőnek, mert az rosszabb, ha elhanyagolod a vágyaidat.

Bak (december 22. - január 20.)

Az utóbbi időben kicsit szét lehetsz hullva, és azt a figyelmet sem kapod meg a környezetedben, amit igényelnél. Lehet, hogy túlságosan bezárkózol? Muszáj leszel megosztani másokkal az igényeidet, ha változást szeretnél. Haladj mindennel a héten, mert csak így teremthetsz nyugodt pillanatokat magadnak később. Tudod jól, hogy nem szégyen segítséget kérni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezebben indul a heted, mint gondoltad. Mielőtt belevágsz a dolgaidba, előbb vissza kell találnod magadhoz. Ma a szokásosnál jobban igényled a barátai társaságot. Hiányolod is azokat, akik messzebb vannak tőled, de ha lehet, hívd fel őket kicsit. Nagyon jó tanácsokat tudnak adni, és vissza is terelnek a helyes útra.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van egy kis szabadidőd, akkor át kellene gondolnod a hetet. Kihívások fognak rád várni, és mindenre fel kell készülnöd. Legyél hajlandó elsimítani a nézeteltéréseket is, mert azok abszolút nem hiányoznak a nyakadba. A szerelemben valaki nagyon mély és intim kapcsolatba akar veled kezdeni, de nem biztos, hogy engedned kellene neki. Egyszerűen nem passzoltok.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás