promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő 959 alkalommal bukott meg a KRESZ vizsgán, a KIA egy autót adott neki
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 68 éves asszony Dél-Koreában felfoghatatlanul sokszor bukott meg az írásbeli KRESZ vizsgán, azonban egy helyi lap beszámolója szerint ez még mindig nem vette el a kedvét, hogy egyszer jogosítványt szerezzen.

A The New York Times szerint a Kia autógyártó vállalat egy vadonatúj Kia Soul-t adott ajándékba a nőnek, miután átment a KRESZ vizsgán. De mielőtt beleéljük magunkat, hogy mostantól minden sikeres vizsga után jár egy vadonat új gépjármű, itt nem erről van szó.

A cég csak lecsapott egy hatalmas marketing lehetőségre, ugyanis a világon mindenhol arról írtak, hogy egy nő 959 alkalommal bukott meg a KRESZ vizsgán, így ez elég okos PR-lépésnek tűnt a cégtől, hogy mindenki a nagylelkű adományról beszéljenek.

De kezdjük a történet elején. Egy nő minden egyes nap, heti öt alkalommal próbálta megszerezni a jogosítványát, de minden alkalommal elbukott a vizsgán. Ezután hetente körülbelül kétszer ismételte a vizsgát, reménykedve abban, hogy végre sikerrel jár. Úgy tűnik, a döntés meghozta gyümölcsét, hiszen végre sikerült elérnie, amire vágyott. Nem kevesebb, mint öt évvel és 960 próbálkozással később megszerezte a jogosítványát.

A koreai rendőrség szerint eddig ötmillió wont, azaz 835 ezer forintot költött a sikertelen vizsgákra.

Szóval, mi mást mondhatunk, mint hogy „Gratulálunk!”? Ha tudtuk volna, hogy ennyi kudarcért ingyen kaphatunk egy autót, néhányan talán keményebben próbálkoztunk volna, mondjuk 970 alkalommal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás