promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját kollégái kényszerítették orális szexre a rendőrnőt, de ami ezután történt, arra senki nem számított
Borítókép:  profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orális szex és brutális kollégák, a rendőrnő nem hagyta megtorlatlanul az esetet.

Teresa Williams gyerekkori álma teljesült be, mikor végre rendőr lett és még nagyobb büszkeséggel töltötte el, hogy egy olyan csapatba került, ahol ő volt az első női rendőr. 

Ennek sajnos azonban inkább hátrányait tapasztalta meg a 35 éves nő, aki szexuális zaklatásért azóta már be is perelte volt rendőr kollégáit. A periratában azt állítja, hogy a munkában töltött négy éve alatt könyörtelenül zaklatták őt saját kollégái és feljebbvalói, akik durva viselkedésnek tették őt ki. Williams valódi poklon ment át 4 éven keresztül kollégái miatt lelkileg és testileg is - írja a Daily Star.

2017 októberétől, alig néhány héttel azután, hogy Williamst felvették, kollégái elkezdték kényszeríteni a tisztet egy sor zord szexuális aktusra és visszaéltek hatalmukkal és erejükkel. 

Williams azt mondta:

„Csak azért, mert jelvényt viselsz és rendőr vagy, nem jelenti azt, hogy a törvények felett állsz. Ez nem jelenti azt, hogy úgy bánhatsz az emberekkel, ahogy csak akarsz”

A 35 éves nőt állítólag arra is kényszerítették, hogy whiskey-t igyon, és megcsókolja egyik kollégáját, Joseph Dumais-t, a rendőri szolgálatok igazgatóhelyettesét, mint egyfajta beavatási rituálé. A vádakat a férfiak azóta is tagadják. A 35 éves nő pedig azóta már nem dolgozik rendőrként. 

A New York Post által megszerzett jogi dokumentumokban megszellőztetett másik incidens egy állítólagos találkozásról számolt be Williams és Garth Budek, a házas járőrpartner között, aki "nyomást gyakorolt" a 35 éves nőre, és orális szexre kényszerítette őt.

Grant ügyvédje azonban a rendőrséggel kapcsolatban megjegyezte, hogy

„Iron Mountain városa mindig is elkötelezett volt a biztonságos és tiszteletteljes munkakörnyezet megteremtése mellett minden alkalmazottja számára”.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás