promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: miért kell különösen figyelned a környezetedre? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: miért kell különösen figyelned a környezetedre? – napi jóslás

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Hamisság:Elképzelhető, hogy valaki félrevezet téged, hazudik neked vagy hazugságokat terjeszt rólad, ezért jó, ha odafigyelsz, kivel, milyen információkat osztasz meg. Az is lehet, hogy épp te hazudsz saját magadnak, mert nem mersz szembenézni a valósággal. Talán túl sok bonyodalommal járna, ha felvállalnád az igazságot? Ebben az esetben is jobb az egyenes utat választani, mert a problémák csak így oldódnak meg. Párkapcsolati kérdésnél, nem sok jót ígérnek a lapok, mert egyáltalán nem vagytok közös nevezőn a választottaddal, és hiába a kezdeti szenvedély, a későbbiekben gondot jelenthet, ha másképp vélekedtek fontos dolgokról. Pénzügyek terén légy óvatos, most kockázatos bármilyen befektetésben gondolkodnod.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Özvegyasszony: A kártyalap utalhat egy idősebb nőre, aki fontos szerepet játszik az életedben, és akinek érdemes megfogadni a tanácsait – különösen a mostani helyzetben. A lap mutathat múló szerelmet is. Ez esetben kénytelen vagy elfogadni a megváltozott érzéseket, el kell engedni a kapcsolatot és fel kell dolgozni a veszteséget, mielőtt újra randizni kezdenél. Most nem szabad nagyobb kiadást tervezni, mert anyagi gondjaid adódhatnak, ezért jól jön a tartalék.

3. kártya jelentése:

Szerető: Nagy, szenvedélyes szerelmet mutat a lap, mely hosszú távra szól, nem csak egy rövid, intenzív fellángolásban lesz részed. Olyan személlyel fűzöd szorosabbra a viszonyt, aki kiáll érted, minden helyzetben számíthatsz rá. Ha jól működő kapcsolatban élsz, akkor ez a kártya azt jelenti, hogy a szerelem továbbra is stabil marad, és az esetleg már csak pislákoló tűz, ismét lángra kap: újra megélhetitek a kezdeti szenvedélyt.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás