promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ideje tenni valamit a kapcsolatodért? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: ideje tenni valamit a kapcsolatodért? – napi jóslás

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Ház: Ez az a lap azt a helyet jelképezi, ahol biztonságban érezheted magad. Nyugodt napok következnek a családod életében. Légy figyelmes a családtagjaiddal, ez esetben hosszú távú boldogságban, harmonikus családi légkörben élhetsz. Bátran megbízhatsz a szeretteidben, csak a legjobbat akarják neked. Ők teremtik meg azt a védőburkot, amire szükséged van. Arra is utalhat a lap, hogy hamarosan ingatlannal kapcsolatos döntést kell meghoznod.

2. kártya jelentése:

Gondolat: A racionalitás lapja, arra bíztat, hogy ideje valami újat tanulni, új dologba kezdeni. Jelölhet gyakorlatias gondolkodású férfit is, akinek nehezére esik dönteni. Minden eshetőséget mérlegel, mielőtt végre döntene. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

3. kártya jelentése:

Állandóság: Kiegyensúlyozott jövőt mutatnak a lapok, amit meghatároz a mai nap sorsszerű eseménye. Ne is próbálj küzdeni ellene, akkor se, ha kellemetlenség ér, mert minden a te érdekedet szolgálja. Kell a fejlődésedhez, muszáj tanulnod a történtekből. A lap azt is jelzi, hogy egy régi álmod válhat valóra. Párkapcsolati kérdésnél az egyhangúság veszélyeire figyelmeztet a lap: nem szabad hátradőlni a boldog kapcsolatban sem, folyamatosan építeni, gondozni kell azt. Érdemes feldobni valamivel a szerelmi életedet.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás