promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 22: az Oroszlán gyűlölete átmehet szerelembe, a Skorpiónak pedig elő kell vennie a harcias énjét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak nem igazán szabad másokra hallgatnia, míg a Rák körül minden összeomolhat, ha nem játszik tiszta lapokkal. Néhány csillagjegy picit elveszetnek érezheti magát így a hét közepén, de ne feledd, hogy mindenből van kiút. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kivételesen a lehető legrosszabbat teszed magadnak azzal, ha másokra hallgatsz. Bíznod kell magadban, mert jók a meglátásaid, de a többiek kizökkenthetnek ebből, és át fogsz térni egy abszolút rossz útra. Ma különösen tisztán látod át a problémákat, és olyan szintre juthatsz, hogy még másoknak is tudsz segíteni. Kommunikálj bátran, valamint határozottan, és akkor így egy igazán szerencsés napot zárhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Változást akarsz látni magad körül, de a környezeted nem igazán van még felkészülve erre. Az viszont remek, hogy elő akar törni belőled valami új és friss. A héten meglesz a lehetőséged, hogy kitörj a rutinodból és egy kis izgalmat vigyél az életedbe. Ügyelj arra, hogy ne változtass túl drasztikusan a dolgokon – először mindent gondolj át, és csak apró lépésekben haladj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az új barátságok megzavarhatják a régieket, megosztva ezzel az idődet, na meg az energiáidat. Bár legújabb kapcsolatok frissnek és izgalmasnak tűnhetnek, nem szabad elhanyagolnod azokat, akik igazán közel állnak hozzád. Vágysz a kalandos dolgokra, de ezért ne borítsd fel a régi életedet. A közeljövőben kellenek is a megbízható pontok, mert kellemetlen problémákkal szembesülhetsz rövidesen.

Rák (június 22. - július 22.)

A tisztességtelenség gyorsan utolérhet, ha úgy érzed, hogy nem mennek olajozottan a dolgok. Még a kedves hazugságok is nagyra nőhetnek. Őszintének kell lenned magaddal, valamint a környezeteddel. Ha ezt nem tartod be, akkor olyan problémákat okozhatsz, amiktől rendkívül sokáig fog fájni a fejed. Lehet nehéz lesz az út, de most még a kiskapukat se kellene használnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók azt jósolják, hogy valamilyen új személy kerülhet a közeljövőben a környezetedbe, akinek előfordulhat, hogy kényelmetlenül fogod a társaságában érezni magad, de még gyűlölni is fogod. Valószínű, hogy nem tudod felvenni a dinamikáját. Az a legfontosabb, hogy ne ítélj elsőre, és adj neki esélyt, mert lehet több pozitívumot adhat neked, mint gondolnád. Ha ellenkező nemű, akkor még több is kisülhet belőle.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani bolygóállás egy picit lassabbá tehet. Nem fogsz tudni úgy reagálni a dolgokra, ahogy szeretnél, de ez nem jelenti azt, hogy rosszul fogod teljesíteni a kötelességeidet. Fontos, hogy tényleg csak tedd a dolgod, és ne engedd, hogy bárki megzavarjon. Ha kizökkentenek, akkor nehezebben tudsz visszatalálni a helyes útra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon fontos a közeljövőben, ha új dolgokkal találkozol, akkor nem szabad elbizonytalanodnod. A legtöbb esetben emiatt szoktál elzárkózni, és ez a fejlődésed útját fogja állni. Nem ártana, ha picivel nyitottabb lennél a világra – ezt súgják neked a bolygók is. Ha befordulsz, akkor nagyon sok boldog pillanat fog elrobogni melletted, amiket már nem fogsz visszakapni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Háttérbe kell szorítanod a hűséges és odaadó énedet, ha nem azt kapod meg a környezetedtől, amit megérdemelnél. A bolygók konfliktust jósolnak, amibe lehet bele kell állnod kivételesen. A viták nem jók, de olykor meg kell védened magadat. Ha igazságtalanságot érzel az irányodba, akkor mindenképpen vedd elő a harcias énedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A túlzott gondoskodás és a teljes elszakadás közötti egyensúly kulcsfontosságú lesz a közeljövőben. Itt az ideje, hogy más megközelítést alkalmazz egy személynél, aki közel áll hozzád. Találd meg a középutat, hogy mind a kettőtöknek jó legyen. Közben figyelj oda ma, hogyan kommunikálsz az emberekkel, mert a nyers stílusod miatt sokan félreérthetnek. Ezt nem mindig szokta észrevenni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad hagynod az embereknek, hogy gátolják a személyes fejlődésedet. Ha valaki nagyon hátráltat, és lehúz a mélybe, akkor lehet ki kell törölnöd az életedből. Ez drasztikus lépésnek tűnhet, de a valamit valamiért elv továbbra is működik és egyensúlyt teremt. Pozitív változások jöhetnek az életedbe, de csak akkor, ha te magad teret engedsz nekik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vigyázz, mert valaki csőbe húzhat. Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg átverés. Törekedj ma a biztonságra, és vedd elő az éles logikádat, ami tényleg ki tud húzni a bajból. Ha valakivel ma összetűzésbe keverednél, mérlegelj, hogy megéri-e meg még több olajat önteni a tűzre. Előfordulhat, hogy okosabb inkább az illetőre ráhagyni a dolgot.

Halak (február 20. - március 20.)

Hamarosan egy régi emlék megváltozhat amiatt, mert új információkhoz jutsz. Tényleg úgy történt, ahogy emlékszel, vagy az emlékeid úgy alakultak, hogy megfeleljenek neked? Ilyenkor előfordul, hogy az ember becsapja magát. Tedd helyre a darabkákat, és zárd le a múltat. Nagy kihívások várnak rád, amik tetszeni fognak neked, szóval a boldog és céltudatos énedre lesz szükség a közeljövőben. 

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás