promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 20: a Kosnak összeomolhat a kapcsolata, míg a Nyilas életét egy váratlan találkozás boríthatja fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek muszáj újjá születnie és kitakarítania a fejét, az Oroszlánnak pedig úgy kell belevágnia a napba, hogy ma minden sikerülhet. Sok csillagjegy kap pozitív energiákat a bolygóállástól, amit valahogy ki kell használnia. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp a hét elején.

Kos (március 21. - április 20.)

Eluralkodhat rajtad erősen a féltékenység, ami igazán rossz hatással lesz rád. Ez erősen próbára teheti a kapcsolatodat is. Erre figyelj oda, mert a birtoklási vágyad áteshet a ló túloldalára, ez pedig nem használ nektek. Ha szingli vagy, akkor inkább vágynál kalandra, viszont ne vidd túlzásba a dolgot, különben kellemetlen meglepetésekben lehet részed. Most csak rossz partnert tudsz választani, így a szerelem nagyon messze van tőled.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét eleje igazán jól indulhat a számodra. Igazából afféle nyitott könyv lehetsz, és meg is változhat a felfogásod. Szerencsére ez valószínűleg kitisztítja a negatív képeket a fejedből, amire nagy szükség van. Ez új kapcsolatokat is hozhat, ami jóval komplexebbé tehet téged. Ne aggódj, ha hibázol valamiben, akkor azt lesz esélyed jóvá tenni. Lesznek feladataid, de mindig szánj időt magadra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon nem vagy még a csúcson, pedig a hétkezdéshez valahogy ki kell takarítanod a fejedet. Próbáld a háttérbe szorítani a depressziót, mert az alaposan visszahúzhat, A növekedéshez legyél picivel rugalmasabb, de jelenleg nehezebben tudod előtérbe helyezni a lazább énedet. Egy jó időszak következhet, de ehhez újjá is kell születned most.

Rák (június 22. - július 22.)

Most igazán szükséged lesz a barátaidra, akik vissza tudnak terelni a helyes útra. Ha sok is a feladatod, igyekezz velük összefutni, mert új lökést adhatnak neked. Vannak tervek, vagy esetleg döntések, amikben nem vagy teljesen biztos, és ezekben is kikérheted a véleményüket, hogy előre tudj haladni. Szorítsd háttérbe a félelmeidet, és legyél nyitott a világra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jövővel kapcsolatos félelmek elhamarkodott döntésekre kényszeríthetnek a jelenben. Lehet mások tapasztalatai miatt aggodalmaskodsz, de bíznod kell magadban. Tudod jól legbelül, mire vagy képes, és nem fogod ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a többiek. Indítsd úgy a reggeledet, hogy ma minden sikerülhet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán fogod elviselni, ha valaki uralkodni akar rajtad ma. Ha például alkalmazottként dolgozol, akkor a semmiből veszhetsz össze a főnököddel akár. Természetesen ha neked van igazad, akkor muszáj vagy megvédeni magad, de figyelj arra, hogy ezt miként teszed. Este igyekezz a kedvenc hobbiddal elütni az időt, és vonulj el picit az emberektől.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg tiszta fejjel tudsz nekivágni ennek a hétnek. Tekints erre úgy, mint egy új kezdetre. Lehet nem tudsz tiszta lappal indulni, de mindenképpen képzeld oda. A mai napon be kell vetned a rejtett energiáidat, hogy jól tudj haladni.  A magánéletedben nem ártana egy kis nyugalmat találnod. Mond meg nyugodtan a környezetednek, ha nem a kalandok, hanem a pihenés felé húz a szíved.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg ki tudtad magadat pihenni a hétvégén, mert ha nem, akkor nagyon lomhán indulhat ez a hét. Teljes koncentráció van szükséged, mert könnyen tudsz hibázni. A lényeg, hogy ne vegyél lazán semmit. A bolygók a mai napon nem fogják tálcán kínálni a lehetőségeket a csillagjegyednek. Holnap már fellélegezhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Találkozhatsz egy emberrel, akivel váratlan szimpátia és vonzalom alakulhat ki köztetek. Lehet nem ártana kimozdulnod a négy fal közül, hogy rátalálhass. Ha már van párod, akkor egy remek barátság is kialakulhat az egészből. Amúgy is jobb, ha kezdeményezel, mert jó a kisugárzásod. Olyan embereket is levehetsz a lábáról, akik eddig nem igazán szimpatizáltak veled.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, mint máskor. Nálad kiszámíthatatlan, miképp jön elő, de azért ne akard senkire sem ezt ráerőltetni. Csak olyannak nyílj meg, aki valóban megérdemli, különben visszaélhetnek vele. Fontos számodra, hogy otthon minden rendben legyen. Előfordulhat, hogy neked kell megteremtened a harmóniát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jó időpont a mai nap arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Úgy néz ki bátrabbnak kell lenned, mint máskor, mert csak így nyerhetsz. Belevághatsz valami olyasmibe, amitől nagyon tartottál, de a kezdeti nehézségek ellenére minden rendben lesz. Ne tegyél fel mindent egy lapra, viszont nyugodtan lehetsz merész.

Halak (február 20. - március 20.)

Ügyelned kell arra, hogy ne nyílj meg túlságosan idegeneknek. Ha túl sok mindent tálalsz ki, akkor azzal előbb vagy utóbb vissza fognak élni. A munkahelyeden is inkább kerüld a pletykákat a héten, különben visszaüthetnek. Járhatsz nyitott füllel, de te ne fecsegj ki semmit, így a legbiztonságosabb. Közben mindenki végezze csak a saját feladatát, ne dolgozz mások helyett. Arra is figyelj, hogy ne használjon ki senki, mert ez akár a hátad mögött is megtörténhet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás