promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 18: az Oroszlánnak készülnie kell egy váratlan támadásra, a Szűznek pedig a szerelemre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek okosan tudja kihasználni egy képességét, míg a Baknak kellemetlen problémákkal kell megküzdenie. Akkor se essen pánikba a csillagjegyed, ha nem a terveid szerint indul a hétvége. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Gondok sorozata szoríthat téged sarokba, és néha úgy érzed, ezekből nagyon nehéz kikászálódni. Ha mégsem megy, akkor lehet találnod kell valami kiskaput, mert így nem fogsz tudni rendesen pihenni a hétvégén. Konfliktusok is felüthetik a fejüket a környezetedben, de ezeket semmiképpen sem szabad veszekedéssel elrendezned. Azért is feszült lehetsz, mert lemerülőben vannak az energiáid – fordíts időt saját magadra is.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy már a hétvége elején egy kis változtatásra lesz szükséged. Vannak olyan dolgok, amik biztosan nem fognak menni most, szóval ezeket nem is kellene erőltetned. Nehéz útközben változtatni, de tegyél meg mindent, hogy ez sikerüljön. Ha vége a napnak, akkor ideje lenne kikapcsolódnod. Válaszd a pihenést, és vond be a családodat, valamint a barátaidat, főleg, ha elhanyagoltad őket mostanában.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szavaidnak jelenleg nagyobb hatalma lehet mások felett, mint gondolnád. Eleve meggyőzhetsz embereket az igazadról, de akár el is veheted tőlük a teret. Használd okosan ezt a képességet, mert áteshetsz vele a ló túloldalára. Ekkor ez nem pozitív hatást fog kiváltani a környezetedből, hanem negatívat. 

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás nem kedvez a magányos énednek. Ha valami probléma üti fel a fejét a hétvégén, akkor is inkább a családoddal együtt próbáld megoldani. Úgy sikerülhet minden, ha a kezedbe veszed az irányítást. Ne félj semmitől, hidd el, remekül fog menni. A kikapcsolódásban is keresd a társaságot, mert hamar a középpontba kerülhetsz, és jól érezheted magad. Ezt a dolgot tartsd meg a hétvége további részében is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bizalom és a hűség két olyan tulajdonság, amely fontos egy barátban. Lehet vannak személyek jelenleg a környezetedben, akikben ez nincs meg. Talán épp itt lenne az ideje hátat fordítani nekik. Jól meg kell válogatnod, hogy kinek árulod el a titkaidat, főleg a mostani időszakban. Hamarosan ki fog derülni, hogy ha valaki rosszat akar neked, és csak a látszat miatt keresi a társaságod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás nagy segítségedre lehet. Kellemesen, felszabadultan érzed magad. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Utóbbinak most fokozattan nagy az esélye, csak kezdeményezz. Közben otthon is jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan dolgokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket. 

Bak (december 22. - január 20.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Halak (február 20. - március 20.)

Hál istennek kezd eltűnni a bágyadtságod. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás