promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 17: a Kos életét egy váratlan esemény boríthatja fel, a Baknál pedig a közelgő hétvége hozhat egy súlyos fordulatot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek elég könnyen dühbe tud gurulni, ami elonthatja a napját, de az Oroszlán is kritikus kedvében lehet, ami nála meggondolatlan odaszólásokat hozhat. Nem árt, ha iparkodik a csillagjegyed, hogy minden a helyére kerüljön a hétvége előtt. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Készülj, mert egy váratlan esemény boríthatja fel erősen az életedet. Ez bekövetkezhet a hétvégén, vagy akár valamikor a közeljövőben. Elég sok mindenen múlik, hogy ez pozitív, vagy negatív hatással lesz-e rád. Ami fontos, hogy ne tarts lehetetlennek semmit. Több erő és magabiztosság lakozik benned, mint gondolnád. Ez egy jó fordulat lehet arra, hogy teljesen összekapd magad, viszonyt tényleg nyitottnak kell lenned.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygóállás egy kicsit magányba taszíthat. Még az is megfordulhat a fejedben, hogy kerülnek a barátaid, pedig ez egyáltalán nincs így. Az üresség akkor is előtörhet belőled, ha éppen emberek vesznek körül, de ez most egy ilyen időszak. Meg kell találnod azt a személyt, akiben száz százalékosan megbízhatsz. Egy mély beszélgetés ki tudja tisztítani a fejedet, és vissza tud terelni a helyes útra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az őszinteség jó politika, de nem szabad túlzásokba esned, mert titkokat fecseghetsz ki. Most nagyon könnyen dühbe tudsz gurulni, szóval kétszer is gondold át, mielőtt vissza akarsz vágni valakinek. Önuralommal és az érzelmek kezelésével ez egy problémamentes nap lehet a számodra. Az este folyamán igyekezz lehűteni magad, és kikapcsolni az agyadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokkal kifejezőbb lehetsz, de vigyázz, hogy ne hagyja el olyan mondat a szádat, amivel megbánthatsz valakit. A pletykálkodást sem ártana kerülnöd, mert simán visszaüthet, ami problémákat fog okozni. Vannak céljaid, amiket előfordulhat, hogy hanyagoltál az utóbbi időben. Ne hagyd, hogy a tervek a fiókodban végezzék, és törj előre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kritikus kedvedben lehetsz, de jól vigyázz, hogy kinek szúrsz oda. Vannak emberek, akikkel jelenleg nem kellene összerúgnod a port. A békére törekedj - ha valami nem tetszik, és ezt ki akarod mondani, akkor igyekezz okosan fogalmazni. Este vedd elő valamelyik hobbidat, hogy végre kikapcsoljon az agyad. Így a hétvégén megőrizheted a felszabadultságodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás segíthet előtérbe helyezni a pozitív énedet, és lehetőséged is lesz megszüntetni néhány rossz szokásodat. Biztosan vannak dolgok, amikben változtatni akarsz. Kezd kicsiben, aztán az elhatározás csak erősödni fog. Néhány kapcsolatodat elkezdheted megerősíteni, vagy éppen újjáépíteni. A hétvége alkalmas lesz erre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Muszáj leszel jobban ellenőrizni a körülötted zajló eseményeket, hogy elérhesd a célodat. Magyarul tartsd nyitva a szemed, illetve a füled, és ne engedd ki a kezeid közül az irányítást. Most kicsit nehezen tudod megteremteni otthon a tökéletes környezetet. Lehet valaki nyomást gyakorol rád? Semmi baj nincs azzal, ha este inkább több időt szánsz magadra, és elvonulsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindig szereted, ha pezseg körülötted az élet, de a közeljövőben remek kapcsolatokat építhetsz ki. Lehet feltűnik egy olyan ember is, akivel közös nevezőn vagytok, és akár üzleti partnerség is lehet a dologból, vagy egy olyan mellékállás, ami neked nagyon fog feküdni. A bolygók állása segítik azt is, hogy rendbe jöjjön a zilált magánélted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad nagyon bezárkóznod a következő napokban. Semmi baj nincs azzal, ha valakitől segítséget kell kérned egy probléma megoldásához. Válassz ehhez olyan személyt, akiben száz százalékosan megbízol. Magad mögött kell hagynod a borús hangulatot, mert ez is visszavethet. Találd meg a boldogságot és a pozitív dolgokat magad körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Tudnod kell, hogy hol húzd meg a határokat. Ha valaki be akar törni a belső teredbe, és ezt te nem szeretnéd, akkor valahogy a tudtára kell adnod. Az őszinteséged olykor gondokat okoz, de jobb, mint ha benned ragadnának ezek a dolgok. A hétvége változásokat hozhat, de csak akkor, ha a mai napon túl tudsz lendülni a problémákon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállás segít abban, hogy bátrabb legyél bizonyos élethelyzetekben. Ha ezt kihasználod, akkor nagyon sok mindenben meg is erősödhetsz. Lelkileg szükséged is lenne egy ilyen fordulatra. Sok dolog aggaszt, de próbálj meg minden akadályon túllendülni. Most nem szabad félned attól, hogy bármit is elrontasz.

Halak (február 20. - március 20.)

Az ösztöneid ma erősebbek, és az érzelmeid is stabilak hála az égnek. Ne engedd, hogy néhány idegesítő személy kizökkentsen. Megtalálod majd a megfelelő utat, amiről nem szabad letérned. Elkezdheted végre megérteni, hogy mi miért történik körülötted. Ne vegyél fel semmilyen álarcot, és maradj önmagad – így érheted el a céljaidat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás