promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi teljesen hétköznapi bejegyzése alá nem éppen átlagos, bizarr kommentek kerültek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Abszurd társkereső lett a magyarok egyik kedvenc nagyáruházának a közösségi oldala?

Megszokhattuk már, hogy az Aldi oldalát időnként elárasztják a furcsábbnál furcsább kommentek, de talán a mostani, talán minden eddiginél bizarabb eset. A magyarok imádnak az Aldiban vásárolni, nem meglepő tehát az sem, hogy nagyon aktív az élet a nagyáruház közösségi oldalán. Szinte minden bejegyéshez rengetegen kommentelnek, és ebből nem mindig könnyű kiszűrni az értelmes és valóban releváns hozzászólásokat. Legyen szó nyereményjátékról, akciós termékről, vagy éppen rendkívüli közleményről, az Aldi vásárlói szeretnek kommentelni is. 

A mostani vicces eset is erről tanúskodik. Az Aldi ugyanis kihirdette a Facebookon, hogy a március 15-i ünnep alatt zárva tartanak, mint a boltok többsége. De a bejegyzés alatt elég szokatlan kommenteket lehet olvasni, melyeknek semi közük nincs a nyitvatartáshoz. 

Az egyik kommentelő rögtön beleállt az Aldiba, hogy a posztban tegeződtek a vásárlóikkal.

"Csak így tegeződve?"

Aztán jöttek a derült égből meglepetés bejegyzések. Egyes vásárlók egymásnak estek a kommentszekcióban és kijavították egymás helyesírási hibáit. 

"Miért is magázódnák?" 

-írta valaki. 

"Helyesen - Miért is magázódnék?"

-jött a helyesbítés. 

De rögtön ezután már egy erőteljes udvarlási kísérlet indult a kommentszekcióban, és egy újabb önjelölt Casanova próbálta szíve hölgyét a maga sajátos módján meghódítani. 

"Mindig élvezem, amit itt a Facebookon megosztasz, de még nem vagyunk barátok, többször próbáltam baráti kérést küldeni, de nem megy. Nem lenne szíves küldeni egy baráti kérést? Szeretnék veled barátkozni, ha nem bánod, és ha nem érzed jól magad ezzel az üzenettel, akkor sajnálom."

Majd az úriember viszonylag gyorsan kapott is választ, de az csupán egy feltartott hüvelykujj-emoji volt, jelentesen ez beleegyezést vagy csupán annak a szándéknak kifejezését akarta jelezni finoman a hölgy, hogy hagyja már békén őt a hódító Don Juan. 

Az Aldi adminjai engedték, hogy az udvarlási kísérlet megtörténjen, tehát ők is érezhetik a levegőben a tavaszias bódultságot és a friss szerelmek kibonatkozását. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás