promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidlben valódi nadrágháború tört ki, a vásárlók az áruházat hibáztatják
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl vásárlói a nadrágok miatt elégedetlenek, szinte háborús a hangulat a boltban.

Megszokhattuk már, hogy a hazai boltokban sokszor forrnak az indulatok, de a most kialakult "nadrágháború" még minket is megdöbbentett. A Lidlben a tegnapi naptól, azaz 13-tól árulják a jeggingseket, vagyis olyan streccsnadrágokat, melyek átmenetet képeznek a farmer és a leggings között. Elég sok vásárló érdeklődik ezek irént a nadrágok iránt, ám a jelek szerint hiába. Legalábbis a Lidl Facebook-oldalán ezt lehet látni. 

Dühös vásárlói kommentek árasztották el ugyanis a Facebookos kommentszekciót, melyben nagyfokú elégedetlenségüket fejezik ki a vásárlók. A felháborodás oka, hogy rengetegen írják, hogy hiába új az akció, a bolt nyitása után fél órával már NEM lehet kapni ezekből a nadrágokból egyet sem, és totál üres a polc. 

Ilyen elégedetlen bejegyzések olvashatóak az oldalon:

"Reggel fél 8-kor egy darab sem volt a szekszárdi üzletben. De igazából mindig ez van, meghírdetik és ide vidékre hoznak kb 10 darabot, ami nagyon kelendő abból soha nem jut!! Szerintem reggel 6-kor kell ehhez sorban állni, de lehet még akkor sem jut."

-írta egy csalódott vásárló. 

"Debrecenben 3 Lidl van, egyikben sem volt! Kisvárdán még a helye sem volt meg. Komolyan vicc az egész!"

De van, aki már komolyabb összeesküvés-elméleteket gyárt, hogy miért fogynak el a nadrágok ilyen hamar.:

"Ugyanúgy felvásárolták mint a softshell overál de egyáltalán nem értem meg a Lidlt, hogy miért nem korlátozza, hogy maximum két darab/egy vásárló. Arról nem beszélve hogy 20%-os kupon van a Lupilu pelenkára és karton számra pakolták be a kocsiba. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondta az ügyintéző, hogy nem kívánják a kereskedelmi mennyiségű vásárlását korlátozni. igazából ez a Lidlnek a hibája mert ők lakossági kiszolgálók, nem pedig egy nagy raktáráruház. Korlátozhatnék a vásárló/mennyiséget."

"Évek óta látják, mi folyik, mégis ok. Mint az árstoppos cukor liszt kint nincs lassan 1,5éve. De éttermes, kifőzdés haver zsugorzsámra távozik vele a pénztártól.Meg ugye a magyar mentalitás, nehogy már Gizikének is legyen, maradjon.Tisztelet a kivételnek."

Írta egy másik vásárló. És olyan is van, aki egyenesen a bolti dolgozókat hibázatatja:

"Nyitáskor volt kirakva nyolc db, de a boltosnak is kell."

A Lidl nem reagált az oldalukon az árukészlet hiányra, de a dühös és háborgó vásárlók egyre többen vannak. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás