promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 13: a Kosra és az Ikrekre is borzalmas hatással lesz a harmadik hónap 13. napja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdekesség ugyebár, hogy a Bikára és a Rákra például meg pont remek hatással lesz ez a nap. Ne feledd, a csillagjóslás csak utat mutat, a sorsod nincs megírva előre. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Roppant rossz hatással lesz rád a harmadik hónap 13. napja, ráadásul a hármas szám még az évszámban is benne van. Nem volt könnyű napjaid alapból sem, és már kicsit eleged van abból, hogy mindig valami új probléma üti fel a fejét. A hét elején meg kellene nyugodnod, és kikapcsolni az agyadat egy kis meditációval. Nem minden problémát kell azonnal megoldanod. Ha ragaszkodsz ehhez, akkor feleslegesen terheled túl magad. Nemsokára egy új kezdet közeledik.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon örülhetsz, mert a 13-a felszabadult hétkezdést ígér. Vágysz arra, hogy érzelmileg és fizikailag is kapcsolatba léphess másokkal. Engedj ennek az ingernek, mert ez igazán fellendítheti a társadalmi életedet. Ha kimozdulsz, akkor olyan emberrel sodorhat össze a sors, aki még nagy segítségedre lehet a jövőben. Akkor is mozgolódj picit, ha fáradtnak érzed magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Készülj fel lelkileg, mert ez egy rossz nap lesz a számodra. Valahogy össze kell szedned magad, és küzdeni azért, hogy minden a helyére kerülhessen. Az átláthatatlan dolgok csak még nagyobb káoszt fognak okozni a fejedben. Fel kell végre szabadulnod, de az csak úgy fog menni, ha kiiktatod a kisebb gondokat is. Csak akkor mehet rendben ez a hét, ha már az elején fel tudsz támadni.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás energiákat tud felszabadítani számodra, hogy belevágj valami újba. Az csak rajtad múlik, hogy miképp szeretnéd ezt megvalósítani. Előfordulhat, hogy változtatnál a jövődön, de úgy is megnyilvánulhat, hogy most épp nem akarsz nagyszabású terveket és csak kipróbálnál egy új receptet, ami ízlik a környezetednek. Bárhogy is döntesz, újíts! A 13-as szám segít is neked ebben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy támogató társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted, de ez nem a 13-as szám miatt van. Ha egy csapatban dolgoztok, akkor muszáj vagy összeszedni őket, különben valami nagy bakiba futhattok bele a hét elején, amiből nehéz lesz kimászni. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad a hétbe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni a heted, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyeden, de akár otthon is előjöhetnek ezek a dolgok. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni. Ma este tervezz valami kiszakadást. A legjobb lenne, ha a barátaiddal közösen elmennétek valahova.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha megfogadtad a hétvégén, hogy változtatsz néhány dolgon, akkor a hetedet is így kell indítanod. Ne legyen az, hogy csak a gondolatban raktad össze ezeket, kövessék őket tettek is. Vigyázz a szívességtételekkel, mert páran ki akarják használni a kedvességedet. Mindenkinél meg kell húznod a határokat.

Halak (február 20. - március 20.)

A hónap 13. napja neked inkább szerencsét hozhat. A szokásosnál kíváncsibb vagy, és a lendületed is megvan ehhez. Persze figyelj oda, hogy ne üsd abba az orrod, ami nem rád tartozik. Ha valaki tolakodásnak veszi ezt a hangulatodat, akkor inkább fogd vissza magad, nehogy konfliktus legyen belőle. Attól még, hogy szerencsés vagy, a bolygók óvatosságra intenek, ha nagy terveket szövögetsz. Inkább várj velük még egy picit.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás