promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 12: az Ikrek számára egy váratlan csapást jósolnak a bolygók, de a Szűz sem élvezheti ki teljesen ezt a napot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek lehet el kell gondolkoznia a munkahelyváltáson, míg a Nyilasnál hamarosan pénz állhat a házhoz, de ehhez neki kell nagyot alakítania. A csillagjóslás most is csak utat mutat, a döntés a te kezedben lesz. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A kreativitásod alaposan fel fog ébredni, ami új utakat nyithat meg. Most ötletek sokasága segíthet abban, hogy megvalósítsd az álmaidat. Ma mindenképpen kommunikálj sokat, és próbálj meg kezdeményezni. Megnyerő a modorod, és olyan információkhoz juthatsz, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni.

Bika (április 21. - május 20.)

Néhány csillagjegynek ma a kommunikáció lesz az erőssége, de neked abszolút nem. Ha emberek előtt kell beszélned, vagy valami fontosat kell kommunikálnod, légy különösen óvatos, mert kicsúszhat a lábad alól a talaj. Semmit se akarj halogatni – ha túl leszel a fő feladatokon, csak akkor lehet nyugodt a hétvége további része. Most még ne lustálkodj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy picit rövidebbre kell húznod a nadrágszíjat. Ne költekezz feleslegesen, és nézd meg jól, hogy hová teszed a pénzt. A bolygók valami váratlan kiadást jósolnak a közeljövőben – ha nem leszel rá felkészülve, akkor sokáig vakarhatod a fejedet, miképp fogod megoldani. Az előtted álló feladatokban főleg a rutinodra támaszkodj, és ne akarj semmit túlbonyolítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma nem tudsz világosan átlátni mindent, szóval bölcs dolog a fontos döntéseket későbbre halasztani, ha van rá lehetőség. Vegyél néhány lélegzetet, mielőtt bármibe belekezdenél, mert hajlamos vagy olyan érzelmi döntéseket hozni, amik nem fognak jól elsülni. A türelem és a megfontoltság legyen a jelszavad – ne csak a mai napon, hanem a következő hét elején is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma minden összejöhet, és remekül érezheted magad. Arra kell figyelned, hogy visszafogd a cinikus szókimondásaidat. Ha ezt nem teszed, akkor még ellenségeket is szerezhetsz magadnak. A lényeg, hogy azért ne engedd el túlságosan magad. Valamelyik este nyugodtan vesd bele magadat a társasági életbe. Ha egyedülálló vagy, még flörtölhetsz is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit sok dolog torlódott fel körülötted. Mindenképpen el kell kezdened behozni a lemaradást, különben nagyon el fogsz csúszni. Semmiképpen ne vágj semmilyen új dologba, amik nem zártad le a régi projekteket. Próbálj meg vidám maradni, mert úgy élvezettel tudsz nekimenni a legnehezebb akadályoknak is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még mindig benne van a levegőben, hogy változások lesznek körülötted. Új kihívásokkal szembesülhetsz a jelenlegi munkahelyeden a jövő héten, de még az is előfordulhat, hogy máshonnan kapsz új ajánlatot. Úgy néz ki az egyik barátod a jövőben segítségre fog szorulni. Nem fog szólni, neked kellene észrevenned az árulkodó jeleket. Mindenképpen támogasd, mert kamatostul visszakapod majd tőle.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szeretted volna, de nem szabad elkeseredned. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hanem próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz. A jövő heti kezdést is úgy fogod tudni élvezni, ha ezt a hozzáállást alkalmazod. Legyél rugalmas, és fogadj el segítséget is, ha úgy van.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz, de ezt a saját tehetségeddel kell elérned, nem valami szerencsejátékon. Lehet néhány kacattól meg is kellene szabadulnod. Tedd nyugodtan fel őket az internetre, és találj rájuk vevőt. Legyél óvatosabb a munkahelyeden kinek mint mondasz el, valaki kifecsegheti a titkaidat.

Bak (december 22. - január 20.)

Nincsenek túl jó hírek a házad táján. Előfordulhat, hogy búcsút kell venned valakitől, aki fontos szerepet töltött be az életedben. Itt persze nem rögtön a legrosszabbra kell gondolnod, hanem inkább arra, hogy valami miatt meg fog romlani a kapcsolatotok. A közeli barátaiddal, vagy a pároddal meg kellene beszélned néhány dolgot, amik idegesítenek mostanában.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre kedvező irányt vehet a szerelmi életed. Ha van párod, akkor úgy néz ki szintet fogtok tudni lépni. Ennek már te is nagyon örülnél, főleg ha azt érzed, kezd kicsit egyhangúvá válni a kapcsolatotok. Ebből sokat is tudnál meríteni. Szingliként kicsit nyitottabbnak kell lenned. Az óvatosság legyen meg benned, de ne vidd túlzásba.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezen tudod rászánni magad a dolgaid elvégzésére. Muszáj leszel jobban koncentrálni, különben a hibáiddal kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fel kell vállalnod a konfliktusokat, különben nem fogsz tudni előre haladni az életben. Ne görcsösen és agresszívan, de ettől függetlenül mondd el mindenről a véleményedet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás