promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 4: a Kos és a Bak hétvégje is katasztrofálisan indulhat, de a csillagok megüzenték a megoldást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek egy igazán remek szériát szalaszthat el, ha nem kapja össze magát, míg a Vízöntő okosabban teszi, ha zárva tartja a pénztárcáját. A hétvége néhány csillagjegynek kellemes, de kellemetlen meglepetést is tartogathat. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem elég, hogy bal lábbal kelhetsz fel, még elég döcögősen is indulhat az egész hétvége. Viták hálózhatják be a napot, amik derült égből villámcsapásként kerülhetnek elő. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Bika (április 21. - május 20.)

Most abszolút nem szabad tétováznod, ha döntéseket kell hozni. Legyél picit rámenősebb, főleg ha a környezeted is ellened dolgozik. Sokszor a választási lehetőségek korlátozottak, szóval tényleg pörögnie kell az agyadnak, hogy mi a helyes út. A kommunikációd is remekül működik, ami segíthet kijutni a nehéz helyzetekből.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hatalmas erők működnek mostanában körülötted, és csak rajtad múlik, hogy ezeket a pozitív irányba tudod-e terelni. Ha nem használod ki a lehetőségeket, akkor majd más megteszi helyetted. Most viszonylag könnyen el tudod érni, amit szeretnél, főleg, ha a jövőre koncentrálsz, és nem a múltra. Ha minden rendben van, akkor az önbecsülésed is új lendületet kaphat.

Rák (június 22. - július 22.)

A levegőben lévő összes holdenergia fel tudja tölteni a csillagjegyedet. Használd okosan ezeket, és oszd be az idődet. Fontos, hogy a feladatok mellett jusson a pihenésre is. Igyekezz követni az ösztöneidet, még akkor is, ha így hirtelen nem érted őket. Érzékenyen reagálhatsz a kritikákra, de tudd legbelül, hogy nem kell változnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Igyekezz a háttérbe szorítani a bizonytalanságodat. Ha döntésképtelen vagy, akkor vannak melletted olyan emberek, akikben megbízol, és segíthetnek neked. Becsüld meg az apró és szép pillanatokat. A múltat és a csalódottságot muszáj leszel valahogy félresöpörni, mert az életvidám énedre van szükség a sikerekhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gondolkodj el kétszer, mielőtt dicsekszel vagy kritizálsz. Azon munkálkodj, hogy egyensúlyt tudj teremteni a környezetedben. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni a többiektől. Tedd meg, és töltődj fel úgy, ahogy te szeretnél. Ha elő akarnak törni az érzéseid, akkor nyugodtan mutasd ki őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani ezen a hétvégén.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha fejed reggel még a felhőkben jár, akkor ügyelj arra, hogy ezekből ne legyenek esőfelhők így a hétvégén Ha konfliktus támad körülötted, azért főleg te leszel a hibás. Hasznos, ha az energiáidat most csak a legfontosabb feladatok felé fordítod. Ne legyél zárkózott, olykor kell egy kis csapatjáték. Nem szabad gödörbe esned, mert abból nagyon nehéz lesz kimászni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet. A pénztárcádat tartsd zárva, mert most felesleges dolgokra költhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás