promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre nagyobb veszélyben lehet Putyin, hatalmas robbanást hallottak Moszkva mellől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyenesen Putyinnak címezték a Moszkva melletti robbanást, vagy csak csúnya félreértés az egész?

Már napok teltek el az orosz-ukrán háború első évfordulója óta, és sajnos úgy tűnik, hogy ez a jelentős esemény nem tudta rábírni a feleket, hogy esetleg komoly lépéseket tegyenek a gyors békekötés felé. Magyarországra is rendkívül negatív hatással van az oroszok által csak különleges hadműveletnek hívott konfliktus, ami egyre csak feszültebb és aggasztóbb, ahogy telnek a hónapok.

Állítólag ma hajnalban egy hatalmas robbanást hallottak Moszkvához közel, a legtöbben pedig rögtön arra gondoltak, hogy ezzel Putyin orra akarták dörgölni fenyegető jelleggel, hogy Oroszország egyáltalán nincs biztonságban, még akár az orosz elnök is veszélyben lehet – ez persze csupán spekuláció, hiszen egyelőre nagyon keveset lehet tudni a sokakat megrémisztő eseményről.

Az eddigi információk alapján Kolomnában történt a hatalmas robbanás, ami leginkább azért lényeges, mert elvileg ez a hely kiemelten fontos szerepet játszik egyes orosz rakétarendszerek gyártásában – vagyis könnyen lehet, hogy egy stratégiai támadásról van szó, amivel oda akartak szúrni az orosz hadseregnek.

Persze az is elképzelhető, hogy csupán egy egyszerű baleset történt, és a feltételezésekkel ellentétben egyáltalán nem külső erők okozták a robbanást. Egyelőre ezt se lehet tudni, de valószínűleg már folynak a vizsgálatok – és az orosz hírközlést ismerve vagy azt fogják mondani, hogy nem történt semmi, vagy azt, hogy az ukránok ismét nekimentek Oroszországnak.

Itt lehet megnézni egy videót, ami elvileg a robbanás után készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás