promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 2: a Skorpiónak el kell döntenie a nagy kérdést, hogy szerelem, vagy barátság, de ez Ikrek sem lesz könnyű helyzetben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos végre kockáztathat egy picit, míg a Ráknak szüksége lehet egy okos valamint nagy hajrára, hogy a helyére kerüljön minden. A legtöbb csillagjegynél helyzetfüggő is, hogy most óvatosnak kell-e lennie, amit nem árt felismerni. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos ez a nap elég rosszul indulhat a számodra. Rögtön falakba ütközhetsz, de a jó hír, az, hogy ezeket le tudod dönteni a kreativitásoddal. A bolygók azt súgják, hogy Te az a csillagjegy vagy most, aki kivételesen kockáztathat – persze csak a határokon belül. Most csak azokhoz szabad őszintének lenned, akik valóban közel állnak hozzád. Valaki titkokat fecseghet ki, szóval figyelj oda.

Bika (április 21. - május 20.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók néha ellened dolgoznak. A kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A csillagok mostani állása megkeményítik a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Rák (június 22. - július 22.)

Kockázatos lehet, ha már most elpazarolod az összes energiádat. Úgy néz ki a hétvége előtt még szükséged lesz egy nagy hajrára. Ha a sok a munka, akkor igyekezz apróbb szüneteket beiktatni. Már az is jó, ha ki tudod kapcsolni az agyad a kedvenc zenéddel, vagy csak valami másra koncentrálsz. Az öngondoskodás hozzá fog járulni a sikeredhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bölcs dolog támogatnod az embereket a környezetedben, mert ez hamarosan meg fog térülni. Jó, ha barátaid a közeledben vannak, mert végig a helyes irányba terelhetnek. Közben amiket gyengeségnek tartasz, azok most erősségé válhatnak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert az emberi oldalad is közelebb vihet a céljaidhoz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az őszinteség és a tisztelet most fontos fogalom lehet a szótáradban. Lehet vannak most olyanok a környezetedben, akik ezt nem igazán akarják betartani. Normálisan add a tudtukra, és ne akarj éles vitákat generálni. Elő kell venned a maximalizmusodat, mert ez a legcélravezetőbb jelenleg. Sokan tőled várhatják a megoldást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Erőteljes hatással van az álmodozós énedre a jelenlegi bolygóállás. Hozd kicsit közelebb, ami a fejedbe van, és igyekezz később őket megvalósítani. A pénzügyeidet nem árt helyreráznod picit. Próbálj meg félretenni, mert később hasznos lesz számodra a megtakarítás, majd meglátod. Az anyagi biztonságot nyugalmat tud biztosítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma végre pontot tehetsz egy probléma végére, amit már nagyon régóta szeretnél megoldani. Nehezen indulsz neki, de nagy kő fog leesni a szívedről, ha végre sikerül. Egy váratlan találkozásban lehet részed a közeljövőben, és úgy néz ki, hogy még életedben nem láttad az illetőt, azonban nagyon fel fogja kelteni az érdeklődésed. Rajtad múlik, hogy barátként akarod-e megtartani, vagy többet szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Komolyan gondolkozol a jövődről, és az is eszedbe juthat, hogy mi történik majd, ha idős leszel. Ez még előfordulhat, hogy messze van, de az egyáltalán nem baj, ha felelősségteljesebb vagy. Mostanában elég sok érzelem benned ragadhatott, amit nem árt megosztanod a hozzád közelállókkal. Egy mély beszélgetés is sokat javíthat a közérzeteden.

Bak (december 22. - január 20.)

Viták robbanhatnak ki körülötted, amikre nem igazán számítottál. Kivételesen ne húzódj a háttérbe, mert remekül tudsz működni a békítő szerepben. Sokkal érettebben tudod már kezelni ezeket a konfliktusokat, mint korábban. Ez azért jó, mert sokat tanulhatsz te is belőlük. Ha neked van szükséged segítségre, akkor ne szégyellj kérni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sokkal lazábban álltál mostanában a dolgokhoz, de muszáj leszel szigorítani picit. Feszültebb napok jöhetnek, amiknél ott kell legyél fejben. Élesebb szemmel látod, hogy mit kell most helyrehozni. Miután elvégezted a finomhangolást otthon vagy egy aktuális projekten, azután teljes mértékben fellélegezhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Valószínűleg eleged van abból, hogy sokan túldramatizálják körülötted a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiket sokkal egyszerűbben is meg tudnál oldani, de ha a többiek nem akarják ezt az utat járni, akkor hagyd rájuk. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy egy érdekes ember toppanhat be az életedbe. Ha egyedülálló vagy, még több is lehet a dologból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás