promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a menyasszony, de nem fújták le az esküvőt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan fordulat történt.

Léteznek bizarr esküvői történetek, nem olyan rég is egy igen furcsa sztroriról írtunk, de ez a mostani történet sem lesz könnyen emészthető.  

Az esküvői szertartás szinte minden nő életében szép és emlékezetes kellene hogy legyen, mely elsősorban szerelemből köttetik meg. Vannak persze bizonyos országokban olyan családi tradíciók, melyek nem a szerelmet helyezik előtérbe, ha házasságról van szó, de ami Indiában történt az igen szokatlannak mondható - európai szemmel nézve.  

Az történt ugyanis, hogy a Hetal nevű menyasszony az esküvői szertartás közepén lett rosszul, szédülni kezdett, hányingere, lett majd szívrohamot kapott, amibe bele is halt. A helyzet mindenki számára sokkoló volt, ám a család nem akarta, hogy elmaradjon az esküvő.  

Akármilyen hihetetlen, de az összegyűlt rokonság nem szerette volna, ha az a rengeteg étel és esküvői dísz kárba megy, ezért a helyszínen rögtönöztek, és kitalálták, hogy ha már a menyasszony nincs többé, akkor a Vishal nevű vőlegény vegye el annak a testvérét! 

Így, a menyasszony halála után a család úgy döntött, hogy a vőlegényhez adják feleségül a húgát, és az esküvői szertartásokat a fiatalabb húgával folytatták. Hogy a sztori még bizarrabb legyen, Hetal holttestét a hírek szerint a szertartás végéig egy hűtőben tartották. 

Bhavnagar város tizedese és a Maldhari Samaj vezetője, Laxmanbhai Rathore nagyon szomorúnak nevezte a különös esetet. Azt mondta, hogy bár a családot sokkolta lányuk halála, a társadalom tagjai és a rokonok meggyőzték őket, hogy mutassanak példát, és ne küldjék üres kézzel haza a vőlegényt és családját és tartsák meg az esküvőt így is - írja a News18.

[[c2]]  

 

  

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás