promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 24: a Bika életében óriási fordulat jöhet, míg a Halak fejét egy új szerelem bolygathatja meg
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak nem szabad bonyolítania semmit, hanem túl kell élnie a napot, de a Skorpiónak is csak magával kellene foglalkoznia, hogy rendesen tudjon haladni. A legtöbb csillagjegy ne forduljon el a tanácsoktól, mert valószínűleg helyes irányba fogják terelni. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az elején még nehezebben indulhat a napod, de szép lassan elkezded majd feltalálni magad. A rutin mellett most nem árt bevetni néhány ügyesebb trükköt is. Ha olyan kiskaput találsz, ami nem okozhat nagy gondot, azt nyugodtan használhatod. Ne engedd, hogy elakadj az apró dolgokban, mindenképpen törj előre, és menj tovább. A nyomasztó hangulat szép lassan eltűnik körülötted és a szívedben is ki fog sütni a nap.

Bika (április 21. - május 20.)

Elégedetlen lehetsz a mostani helyzettel, ami azt is jelenti, hogy egyre többször vagy bizonytalan. Változáson gondolkodsz? Előfordulhat, hogy ez jót tenne az életednek, viszont tudod jól, hogy ezt alaposan meg kell tervezni. Lehet előbb nem is a családoddal, hanem egy nagyon közeli barátoddal kellene ezt átbeszélned. Az elméd nem olyan objektív, mint amilyennek lennie kellene ahhoz, hogy mindent végiggondolj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez egy nagyon mozgalmas nap lehet, amire nem igazán vágysz, de muszáj leszel valahogy túllendülni rajta. Gondolj alaposan végig mindent, hogy milyen feladatok várna még rád. A hétvége abszolút a nyakadon van, viszont nem szabad hagynod, hogy ez megzavarjon. Ne söpörj semmit a szőnyeg alá, hanem tegyél mindennek pontot a végére. Így csak neked lesz jobb.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy fokkal jobban kell ma koncentrálnod, szóval remélhetőleg ki tudtad magadat pihenni. Olyan hibákat követhetsz el, amelyek nem most, hanem később okozhatnak problémát. Nem is lenne baj, ha ma kerülnéd a kreatív projekteket és a gyakorlatias énedet vennéd elő. Az elméd más helyen jár, és így nem lennél elégedett a végeredménnyel. Tudod jól, hogy néha csak túl kell élni a napot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szakmai sikereket jeleznek a bolygók a közeljövőben. Most valóban száz százalékos erőbedobással tudod elvégezni a munkád. Hétvégén olyan kikapcsolódást válassz, amihez lelkileg kötődsz. Most tényleg te döntsd el, mit akarsz igazából csinálni. Kerüld a konfliktusokat, egy vita csak megmérgezné a kiegyensúlyozott hangulatodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy kicsit korlátozva érzed magad, azonban meg kell próbálnod kiiktatni a felesleges dolgokat az életedből. Ha kevesebb gond van körülötted, akkor eleve jóval türelmesebb tudsz lenni. Úgy érezheted, hogy önző emberek vesznek körül. Ha valóban így van, akkor őket nem szabad a barátaidnak tartanod, és inkább szabadulj meg tőlük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előfordulhat, hogy egyedül nem fogsz tudni megoldani valamit, és segítséget kell kérned. Most bőven akad olyan ember a körödben, aki szívesen teszi ezt meg. Mivel a jelenlegi bolygóállás sok energiát ad, így benned van az, hogy önerőből érj el mindent, de az se jó, ha nagyon makacs vagy. Amihez nem értesz, azt nem kell erőltetni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Könnyen tudod venni az akadályokat, de azért még ne lebegjen a hétvége a szemed előtt. Mindenképpen végezz az összes feladattal, mielőtt belevágnál a feltöltődésbe. Kellemesen telhet az egész napod, ha nem foglalkozol a pletykákkal. Még az se érdekeljen, kin köszörülik a nyelvüket a többiek, csak saját magaddal foglalkozz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán lelkendezel, ha új feladatok gördülnek elég. Egyszerűen vágysz a kihívásokra, azonban figyelned kell, mert a túlzott lazaságoddal elronthatod a sikert. Remek tanácsokat tudsz adni, szóval ha a barátaidnak szüksége lenne rád, akkor legyél nyitott mindenre. Az emberek jó szemmel nézhetik a bíztatásodat, akár friss ismerősöket is szerezhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Legyél ma merész és kezdeményező a munkahelyeden, és akkor hamar pontot tudsz tenni a terhekre, és fél lábbal már a hétvégében leszel. Nem könnyű téged tűzbe hozni, és ha van párod, akkor ezt neki is el kell viselnie. Valamiért most jobban vonz a hobbid, valamint a barátaid, mint a romantikázás. Viszont később egy mély beszélgetésben lehet részetek a szerelmeddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás pozitívan hat rád, mivel teljesen passzolnak ezek az energiák hozzád. A pénzügyi helyzeted elkezd javulni, de azért jól át kell gondolnod, hol bukkanhatnak fel a lehetőségek. Szellemileg nagyon nyitott vagy, ezért szeretnél új élményeket felfedezni az életben. A közeledő hétvége tökéletesen meg fog felelni erre.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed sok dolognak nincsen értelme körülötted. Olykor el szokott uralkodni rajtad ez a reménytelenség, de nem szabad feladnod. Gondold azonban végig azt, hogy hosszú távon mikre szeretnél energiát szánni. Vannak olyan dolgok, amik valóban nem érdemlik meg. Ha új szerelem jön az életedbe, akkor ne dőlj be neki azonnal, veszélyeket rejthet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás