promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak a Grease sztárjának utolsó szavai, a gyönyörű lányához intézte őket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olivia Newton-John 73 évesen hunyt el augusztusban.

A gyönyörű és soha senkinek sem ártó Olivia Newton-John szörnyű szenvedéseket kellett kiálljon élete utolsó szakaszában. Éveken át küzdött a meg-megújuló rákbetegséggel, amely végül tavaly augusztusban legyőzte őt.

A szőke, angol származású ausztrál színésznőt a legtöbben a Grease (Pomádé) című filmből ismerhetik, amelyben a jó kislány Sandyt alakította John Travolta mellett. Az 1978-as alkotás minden idők egyik legsikeresebb filmmusicale lett, bár Oscart és Golden Globe-ot sem kapott, csak a jelölésig jutott el.

Az énekesnőként is elismertté vált Olivia Newton-Johnnál 1992-ben diagnosztizáltak először mellrákot, amely végül 73 esztendősen vitte el. Élete utolsó pillanatait most a 37 éves lánya, a szintén színész-énekesnő (és természetesen gyönyörű) Chloe Lattanzi elevenítette fel.

„Az utolsó szó, amit még el tudott suttogni nekem, az volt, hogy napsugaram. Mielőtt végleg elvesztette a beszédkészségét, sokat viccelődött”

– próbált mindenkit megnyugtatni a lány azzal kapcsolatban, hogy az édesanyjának legalább az utolsó percei viszonylag békésen teltek. Az üzletember John Easterling 2008 óta volt Olivia Newton-John házastársa, és elmondása szerint ő sem tudott még belenyugodni felesége halálába:

„Amikor sétálgatok a házban, vagy labdázgatok a kutyákkal, gyakran hangosan beszélek hozzá”

– fogalmazta meg szívszorítóan. Az elhunyt színésznő az élete utolsó szakaszában igyekezett nem tudomást venni a betegségéről, hiszen ha folyton arra gondolt volna, akkor nem tudta volna élvezni a mindennapjait – és ez alighanem így volt helyes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás