promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 19: a Kos jobban jár, ha távol marad az emberektől, de a Skorpió is roppant harapós kedvében lehet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz alaposan elronthatja ezt a napot, ha a konfliktusokat keresi, a Bak pedig jobban jár, ha pihen, mert később nagy kihívások várnak rá, amikhez minden erejére szüksége lesz. Rajtad is múlik erősen, hogy jól, vagy éppen pocsékul fog elsülni a hétzárás. Nézzük, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég erős most a függetlenség iránti vágyad. Szívesebben vonulsz el picit, és a problémákat is egyedül oldanád meg. Az energiáid végesek, de jobb, ha úgy kevered a kártyáidat, ahogyan te szeretnéd. Ha az agyadra megy valami, vagy valaki, akkor az jobban a padlóra tud küldeni, mint ha nem alszod ki magad rendesen.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma egy utolsó, erőteljes energiarohamot arra fordíthatsz, hogy teljesíts egy olyan célt, ami nagyon sokat jelent neked. A bátorságod és az elszántságod magas, és képes vagy arra, hogy sok mindent elérj a következő napokban. Azért ne kapkodj semmiben – legyél elszánt, de óvatos. A taktikai érzéked a csúcson lehet most. Ez őrült lendületet adhat a jövő hetednek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók gyakorlatilag pumpálják beléd a határozottságot. Előre juthatsz, de csak úgy, ha igyekszel a maximumon pörögni. Ha a lustálkodást és az agyad ellazítását részesíted előnyben, akkor ne várj sokat a hét utolsó napjától. Magas az önállóságod igénye – szívesen oldod meg egyedül a gondokat a saját taktikád szerint.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne keverd össze a bátorságot a bolondsággal. Ha trükkökre van szükség, hogy megoldj egy helyzetet, akkor is mindig legyél óvatos. Kisebb viszályra számíthatsz a környezetedben, amiből nem ártana kimaradnod. Akkor menetelhetsz előre feszültségmentesen, ha főleg a saját dolgaidra koncentrálsz. A haragodat is szorítsd háttérbe, amennyire csak tudod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kényeztető nap lehet ez számodra, ha engedsz neki. Dőlj hátra, és tényleg lepd meg valami extrával magadat. Nem muszáj itt nagy dolgokra gondolni - lehet ez a kedvenc könyved, vagy ételed. A lényeg, hogy szakadj ki a hétköznapokból végre. Most a közeli környezeteddel meg tudtuk beszélni egy olyan problémát is, ami régóta húzódik.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit közömbösnek érezheted magadat, és a jelenlegi bolygóállás is ilyen hangulatot jósol számodra. Attól még, hogy ez az erő jár át, nem muszáj ilyennek is lenned. Vedd elő a kedves énedet, akinek mindenkihez van egy motiváló szava. Ha a környezeted boldog, akkor te is az leszel. Keresheted a konfliktusokat, de azzal csak elrontod ezt a napot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet már elhanyagoltad a házimunkát jó ideje, nem igaz? Valószínűleg nem lesz kedved hozzá. Ha így van, akkor is legalább így picit vállalja be belőle, mert nagy káosz lesz a környezetedben. Éles meglátásaid vannak, de nem a körülötted lévő embereket kellene kritizálnod. A jövő hét elején is megmarad ez benned, szóval vidd bele inkább a munkádba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé az érzelmek uraljak a tetteidet, és vigyázz, mert könnyen ki tud mindenki hozni a sodrodból. Ha nem tudsz rendesen feltöltődni a hétvégén, akkor még inkább harapósabb kedvedben lehetsz. Figyelj oda, hogy semmiképpen ne sérts meg senkit. Neked is békére van szükséged, hogy meg tudd találni az egyensúlyt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remek a taktikai érzéked, sőt, mondhatni túl jó is. Nem szabad, hogy ezt rosszra használd. Persze kijátszhatod egymás ellen az ellenfeleidet, de legyél óvatos, és ne ess át a ló túloldalára. A magánéletedben is oda kell figyelned, nehogy túl forrófejű legyél. Lehet van is olyan ember, akivel nem ártana leülnöd beszélgetni.

Bak (december 22. - január 20.)

Most úgy nézhet ki a helyzet, hogy káosz lehet az élet sok területén, míg az otthonodban harmónia. Utóbbi nem csoda, mivel tettél ezért a hétvégén, és remélhetőleg a konfliktusokat is kerülted. Később feltornyosulhatnak a feladatok, és minden energiádra szükség van, hogy túl tudja rajtuk lépni. Otthon kárpótolhatod magad a kemény munkáért – legyen ez az a nap.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Irigyekkel, rosszindulatú emberekkel találhatod szembe magadat a közeljövőben. Még az sem kizárt, hogy elindítanak rólad valamilyen pletykát, de a többség egyáltalán nem fogja komolyan venni, így neked sem szabad vele foglalkoznod. Rövidesen magad mögött hagyhatsz minden problémát. Az anyagi dolgokkal inkább a következő hét második felében foglalkozz, ma viszont pihenj.

Halak (február 20. - március 20.)

Jó lenne, ha már reggel rendesen összeszednéd magad, és iszonyatosan koncentrálnál a feladataidra. Ez sok energiát vesz el, de inkább ez, mint hogy nagyobb káoszt okozz magad körül. Ne vegyél minden bosszúságot halálosan komolyan. Este muszáj leszel valahogy kikapcsolni az agyadat, mert már a következő hét elején szükséged lesz a koncentrációdra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás