promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 18: az Ikreken eluralkodhat a feszültség, az Oroszlán pedig különleges energiákat kap az univerzumtól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak nem szabad hagynia, hogy más emberek befolyásolják, míg a Szűznek végre helyre tud billenni a szerelmi élete. Ha a bolygók energiákat küldenek feléd, azt okosan kell beosztanod. Mindenképpen gondold át azt is, hogy a megfelelő irányba halad-e az életed. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Hiába érkezett meg a hétvége és volt sok dolgod, hála égnek nem merültél le teljesen. A bolygók sok energiát tudnak feléd küldeni – ezeket semmiképpen ne pazarold el valami jelentéktelen dologra. Lehet nem fogod megkapni azt a figyelmet, amit igényelsz, de nagyon jól el tudsz lenni a saját világodban. Legyél önmagad, és legyél boldog.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad olyan dolgokon rágódnod, amit nem tudsz megoldani. Ha nem égetően fontos, akkor tedd át őket a hétvége utánra. Igyekezz sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal. Az a legjobb, ha ki tudsz mozdulni picit. Az energiáid végesek, szóval okosan oszd be őket. Vedd elő azt a hobbidat, ami teljesen ki tud kapcsolni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Feszültnek érezheted magad néhány dolog miatt. Főleg az boríthat ki, ha figyelmen kívül hagyják az érzéseidet. Ne nyílj meg olyan embernek, akit nem érdekelsz, vagy csak ki akar használni. Előtérbe kerülhet az érzékeny és gondoskodó éned. Ha van párod, akkor romantikus estét tölthettek el együtt. Azt se félj kimondani, ha egy kis magányra vágysz a feltöltődéshez.

Rák (június 22. - július 22.)

Most nem szabad, hogy más emberek befolyásolják a döntéseidet. Jók a meglátásaid, előtérbe kerülhet a kreatív éned is, szóval ne hagyd magad. Ezen a hétvégén mindenképpen extra időt kell szánnod a pihenésre. Ha muszáj dolgoznod, akkor tedd szebbé valahogy az estédet. Ha úgy érzed fogy körülötted a levegő, akkor a barátaid a legalkalmasabbak arra, hogy megnyugtassanak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy picivel nagyobb önállóságra lesz szükséged, hogy el tudd érni a céljaidat. Hajlamos vagy arra, hogy elkényelmesedj, ami a jelenlegi időszakban nem túl jó. Kérj segítséget, ha muszáj, de a nagyobb harcokat neked kell megvívnod. A bolygók friss energiákat küldenek feléd, amik segítenek abban, hogy új készségeket fedezz fel magadban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A romantikus szenvedély újra fellángolhat benned. Ez nem csak a szerelmi életedet tudja helyretenni, hanem akármilyen fura, de a munkádban is segíthet. Ha ég benned a tűz, akkor azt másra is ki tudod vetíteni. Igyekezz megtalálni az emberekkel a közös hangot. Tudod, hogy nem kellenek az ékes szavak – olykor az is elég, ha meghallgatod őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem árt jobban odafigyelned az egészségedre. Kisebb gondok üthetik fel a fejüket, amik nem borítják fel az életed, de azért ösztönöznek arra, hogy változtass. Egyre energikusabbnak fogod érezni magad, amit nem árt kihasználni. Találj valamilyen szabadidős tevékenységet, ami a testednek is jót tesz, de a lelkedet is fel tudja tölteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok gondot magad mögött fogsz tudni hagyni, de ezekre lehet több energiát kell fordítanod a kelleténél. Igyekezz rendesen beosztani az erőtartalékaidat, mert csak így leszel eredményes. Fontos, hogy ne lépd túl a határaidat, mert jelenleg nehezebben tudsz regenerálódni. Más dolgaival abszolút ne foglalkozz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előtörhet belőled a függetlenség vágya. Ez főleg akkor lehet fontos, ha kapcsolatban élsz, de a szingli Nyilasok is nagyobb szabadságot akarnak maguknak ebben az időszakban. Nem tesz jót a lelkednek, ha határok közé akarnak szorítani. Közöld ezt a környezeteddel, és törd át a falaidat – erre a hétvégén még bőven lesz lehetőséged.

Bak (december 22. - január 20.)

Az elméd ma különösen éles. Az ötleteid a semmiből törhetnek elő, szóval gondolkozz azon, hogy milyen problémák vannak körülötted, amiket picit elhanyagoltál. Ne csodálkozz, ha azt súgja egy belső hang, hogy próbáld meg elérni a lehetetlent. A barátaid nagy lökést tudnak adni neked, főleg azok, akikkel állandó kapcsolatban állsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon jól működnek a megérzéseid, szóval nyugodtan használd őket. Örülnél egy kis extra jövedelemnek, de azért ne vágj bele túl kockázatos dolgokba. Vizsgáld meg okosan, milyen lehetőségek vannak körülötted, és miből lehetne a legtöbbet kihozni kockázatmentesen. Az elszántságod nagyban függ attól, hogy mennyire tud motiválni a környezeted.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég nagy a lelkesedésed, bármi is legyen előtted. A baráti társaságokkal folytatott csoportos tevékenységek vagy projektek inspirálóak lehetnek a számodra. Igyekezz velük gyakrabban kimozdulni, vagy kommunikálni. A bolygók bátorságot fognak önteni beléd. Most olyan célok is vonzhatnak, amit mások nem mernének bevállalni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás