promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami rémisztő készülődhet a Földön, nyugtalanító dolog jelent meg az éjszakai égbolton
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem természetes volt, az biztos.

Elég sok rémisztő furcsaság történik manapság a világban, és az emberek alig találnak köztük biztos kapaszkodót. Nemrég például a madarak az ijesztő rikácsolásukkal alighanem előre jelezték a pusztító törökországi-szíriai földrengést, egy időutazó pedig éppen az idei Valentin-napra jósolta meg, hogy San Francisco alatt megnyílik a föld, és rengeteg ember hull rajta vissza – a múltba.

Már csak hab a tortán, hogy a napokban egy zöld fényfal jelent meg Hawaiinál az éjszakai égbolton. A rácsos szerkezetű, lézeres rajzolat állítólag éppúgy Kínához kötődik, mint az amerikai kontinensen lelőtt kémballonjaik, az ázsiai szuperhatalom tehát nem nyugszik.

A NASA szerint ugyanis ezt nem valamelyik műholdjuk csinálta, márpedig valami miatt megjelent a nyugtalanító kép a Manua Kea hegy csillagvizsgálója fölött. Most úgy tűnik, hogy egy kínai szatellit okozta a kalamajkát, de azt csak találgatni lehet, hogy milyen céllal.

Az amerikai űrkutatási hivatal műholdjai is szoktak efféle különlegességeket produkálni, azok viszont tudományos célzatúak, a jégtáblákat, illetve az erdőségeket pásztázzák, hogy felmérjék a pillanatnyi állapotukat.

Úgy tűnik, hogy a kutatóknak sikerült azonosítaniuk a renitens kínai űreszközt, amely a Daqi-1/AEMS nevet viseli. Elvileg ez sem katonai vagy kémműhold, hanem az atmoszférában lévő finom részecskék és gázok okozta szennyezést méri.

Az amerikai kontinensen történt incidensek óta viszont az egész világ árgus szemekkel figyeli Kína ténykedését, és az sem lenne csoda, ha kiderülne, hogy a hawaii zöld lézerfények is valamilyen álcázott és titkos projekt keretében jelentek volna meg az USA egyik tagállama fölött.

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/mystery-wall-green-lasers-spotted-29196509

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás