promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 10: a Bak napja borzalmasan indulhat, de a Halak fejében is nagy lehet a kavarodás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika rátalálhat az álmai állására, az Oroszlán pedig kifejezetten rosszul teszi, ha a szőnyeg alá söpri a problémákat. A nyugalmad megőrzése a jelenlegi helyzetben kulcsfontosságú lehet. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Bepánikolhatsz néhány bonyolultabb feladat miatt, pedig nem kellene. Minden rendben fog menni, szóval ne ess kétségbe. A türelmetlenségedet igyekezz visszaszorítani, mert főleg emiatt hibázhatsz. Ha van rá lehetőség, akkor tölts több időt a családoddal. Lehet most inkább egy nyugodt estére lenne szükséged velük.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma a szokásosnál nehezebben tudod kifejezni magadat. Figyelj oda, hogy nehogy valamit félreértsenek, mert az konfliktusokat szülhet a környezetedben. A munkahelyeden végre pozitív fejlemények várhatóak, de ha éppen álláskeresésben vagy akkor is. A szenvedélyednek nagy lökést adhatnak a bolygók, szóval ezt használd ki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy elég lusta voltál néhány dologban, szóval itt az ideje felrázni magadat. Készítened kellene egy listát is, hogy mik az elengedhetetlen ügyek még a héten, és mik azok, amiket picit hanyagolhatsz. Ez nem ment jól mostanában, és az idődet is jobban kellene beosztani. Ne érezd magadat fenyegetve semmi miatt, egyedül az idő az ellenséged.  

Rák (június 22. - július 22.)

Túl könnyű most téged kizökkenteni. Jobba kell koncentrálnod a feladataidra, különben sok minden fel fog torlódni, ha nem tudod őket befejezni. Nem jelent túl jót, ha már a hétvége közeledtével el fogsz úszni mindennel. Az estéidet mindenképpen tedd egy fokkal nyugodtabbá, hogy fel tudj töltődni. Nyugodtan lehetsz picit önzőbb, szóval kényeztesd magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne feledd, hogy sosincs túl késő, és az a mondás is járjon a fejedben, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Most szőnyeg alá söpörni dolgokat nagyon rossz ötlet. Alapból a jelenlegi bolygóállás megadja neked a lökést, szóval mindent meg tudsz oldani, amit szeretnél. Szükséged van a nyugalomra, és csak így érheted el.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez tényleg a te napod lehet. Mindent megteszel, hogy nem csak te, hanem a környezeted is egy magasabb fokozatra tudjon kapcsolni. Főleg azokra tudsz nagy hatást gyakorolni, akik közel állnak a szívedhez. Ha fel tudod magad pörgetni, akkor még lehet az lesz a legnagyobb gondod, hogy miképp vezesd le a felesleges energiáidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A következő napok elég komornak tűnhetnek, de nincs késő ezen változtatni. Tegyél meg mindent azért, hogy meg tudd teremteni a harmóniát. Ne csak keresd a válaszokat, hanem találd is meg őket. Nem árt végiggondolni, hogy még milyen feladataid vannak hátra, sőt, az is nagy segítség, ha előre megtervezed a hétvégét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hozzád közelálló emberek végre megnyílhatnak. Mindenképpen hallgasd meg őket, mert lehet egy mély beszélgetés a te problémádra is meg fogja találni a megoldást. Ha nem is, mindenképpen ösztönözni fog téged, hogy tegyél egy szebb és jobb jövőért. Észre kell venned a jeleket, hogy miből tudsz inspirálódni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most igazán ki tudsz teljesedni szakmailag. Ne habozz, és legyél eredeti. Eddig lehet a rutinod segített, de nyugodtan kereshetsz más utakat. Ezek a megoldások valóban képesek feltölteni energiával. A kapcsolataidban végre eljön a harmónia, és téged is a derű kezd majd el jellemezni. Próbálj meg lelket önteni a környezetedbe.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nem fog jól indulni a reggeled, de utána egy elégedettséggel teli napra számíthatsz. Ha valami nem megy úgy, ahogy kellene, akkor ne szégyellj segítséget kérni másoktól. Erőst benyomást tudsz tenni a körülötted lévő emberekre, de a kritikus énedet tedd félre. Ha fékezni tudod a szókimondásodat, akkor meg tudod őrizni a nyugalmat.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hosszú idő után ismét előkerül egy barátod, akivel lesz esélyed tisztázni a vitás kérdéseket. Egyáltalán nem is vagy az a haragtartó típus, úgyhogy őszintén örülni fogsz ennek a dolognak. Tartsd kézben a beszélgetést, hogy békés mederben maradjon. Nem szabad, hogy régi sérelmeket hozz fel, akkor nem fogtok vele sehova haladni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ülj le kicsit gondolkozni, mert elég nagy a kavarodás a fejedben. Valószínűleg elfelejtkeztél valamiről, ami később elég erősen visszaüthet. A feledékenységed az utóbbi napokban eléggé megbosszulhatja magát. Próbálj jobban koncentrálni mindenre. Sok bosszúságban lehet részed, de mindenképpen rendezz el mindent a hétvége előtt, mert utána késő lesz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás