promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
27 percig volt halott, találkozott Jézussal - Ezt állítja a mennyországról a szerencsés nő
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amint felébredt, papírt és tollat kért a nő, aki 27 percig halott volt.

Az emberiséget mindig is foglalkoztatta, hogy mi történik velünk a halálunk után. Van, aki szerint egyszerűen csak elmúlunk, olyanok is akadnak, akik úgy gondolják, hogy reinkarnálódunk és új életet kezdünk, de a legtöbben talán azon a véleményen vannak, hogy egy jobb helyre kerülünk – ezt a helyet pedig sokan mennyországnak hívják, ahol béke, szeretet van és újra együtt lehetünk az elvesztett szeretteinkkel.

Az élet nagy kérdése, hogy vajon létezik-e a mennyország, egy nő pedig úgy tűnik, hogy biztosan tudja erre a választ. Az amerikai Tina Hines még 2018 februárjában szenvedett súlyos szívrohamot, a férje látta el őt, amíg nem érkeztek meg a mentők. Ezek után rosszabb lett a nő állapota, és összesen 27 percen keresztül volt a klinikai halál állapotában, míg sikerült felébrednie – ekkor igazán furcsa dolog történt.

Tina Hines első dolga volt, mikor felébredt, hogy tollat és papírt kért. Gyorsan leírt zavarosan egy rövid, de annál elképesztőbb üzenetet, ami mindenkit ledöbbentett:

„Létezik”.

A családja megkérdezte tőle, hogy mire gondol, és kiderült, hogy a mennyországra. A nő azt állítja, hogy abban a 27 percben, amíg halott volt, feljutott a mennyország kapuihoz, melegséget, nyugalmat érzett, és még Jézussal is találkozott, aki tárt karokkal fogadta őt, mögötte pedig hatalmas, színes fény volt – a beszámolója nagyban hasonlít mások élményeihez, ami kifejezetten érdekes.

Tina Hines azóta szinte teljesen máshogy éli az életét, a halála megtanította őt igazán élni, és azóta is mindenkinek elmondja, hogy a mennyország létezik, és ott tényleg a nyugalom és a boldogság várja az embert – ez pedig biztos, hogy sokakat megnyugvással tölt el.

Egy papnak viszont nem voltak ilyen jó tapasztalatai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás