promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívrohamot kapott, majd a pokolba jutott egy pap - most elmesélte, milyen volt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ellenségeinek sem kívánná a pap, amit át kellett élnie a pokolban.

Vajon van élet a halál után? Ez a kérdés valószínűleg mindenkit foglalkoztat. Sokan úgy vélik, hogy ha jósággal teli életet élünk, akkor egy jobb, boldogabb helyre jutunk (nevezhetjük mennyországnak), de ha komoly bűnöket követtünk el, akkor örökké szenvednünk kell miattuk (egyesek szerint a pokolban) – persze olyanok is vannak, akik szerint csak csendben elmúlunk, mintha sose léteztünk volna.

Több emberrel is megtörtént már, hogy meghaltak, majd mikor sikerült őket pár perc klinikai halál után visszahozni az életbe, akkor beszámoltak arról, hogy mit tapasztaltak a feltételezett túlvilágon. Sokan fényt látnak és megnyugvást éreznek, de úgy tűnik, hogy nem csak ez az opció létezik, ugyanis még 2016-ban egy pap szívrohamot kapott, rövid ideig meghalt, és közben olyan helyre jutott, amit az ellenségeinek sem kívánna.

Gerald Johnson azt állítja, hogy mikor a szívrohama miatt meghalt, akkor a Föld közepébe jutott, és ott volt a pokol. A hely tele volt démonokkal, és egyebek között úgy kínozták az embereket, hogy popsztárok slágereit énekelték nekik démoni hangon – a lelkész külön megemlítette, hogy Rihanna „Umbrella” című zenéje is egyike volt a daloknak.

Ilyet valószínűleg nem sokan hallottak még a pokollal kapcsolatban, de Gerald Johnson nem győzte hangsúlyozni, hogy milyen szörnyű volt az élmény. Az még kérdéses, hogy miért jutott ide a halála után a pap, de mindenképp érdekes a beszámolója. Ezek után pedig mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy miben hisz azzal kapcsolatban, hogy mi történik velünk a halálunk után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás