promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: új kapcsolat vár rád? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gondolat: A racionalitás lapja, arra biztat, hogy ideje valami újat tanulni, új tudást elsajátítani. Jelölhet gyakorlatias gondolkodású férfit is, akinek nehezére esik dönteni. Minden eshetőséget mérlegel, mielőtt elkötelezné magát valami mellett. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Szerelem: Erős érzelmeket táplálsz valaki iránt, és úgy tűnik, viszont szeretnek, kötődnek hozzád. Vállalnod kell a kapcsolatot minden körülmények között, akkor is, ha teljesen más, mint amilyet elképzeltél magadnak. Elképzelhető, hogy egy nem működő kapcsolatból kell kilépni ahhoz, hogy helyet adj a boldogságnak. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy vigyázz rá, mert a hétköznapok rohanása a legnagyobb szerelmet is kikezdheti. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, most nem érdemes más állás után nézni. Pénzügyekben erőteljes változásokra lehet számítani.

3. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozol valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid. Türelmesnek kell lenned, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás