promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 7: a Bikának egy nagyon izzasztó hét jöhet ezután, a szingli Szűz jegyűeknek pedig ideje kezdeményezni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió életébe most pont a párja kavarhat be, akinek tudni kell néha nemet mondani, míg a Halaknak végre helyre tudnak billenni a pénzügyei. Néhány csillagjegynek eszébe ne jusson bezárkózni érzelmileg, inkább tekintsen új kezdetként erre a napra. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egész más arcod kerülhet elő a semmiből, mivel növekedhet az együttérzésed más emberek iránt. Előfordulhat, hogy te is jobban meg tudsz nyílni a kelleténél. Ez remekül hathat rád, viszont figyelj oda, hogy ne fecsegj ki titkokat, pletykákon meg főleg ne lovagolj. Egyre jobban érzed magad, hála a bolygók pozitív hatásának. Mindenképpen adj a derűdből másoknak is, és dobd fel valamivel a környezeted napját.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma képes lehetsz észrevenni az élet apró szépségeit. Ezt mindenképpen használd ki, mert utána igazán húzós hét jön. Töltődj fel, ahogyan csak tudsz. Most nem ártana, ha ki tudnád zárni más emberek problémáit. A fejedet is igyekezz kitakarítani. Ha ez sikerül, akkor az érzelmi hullámvasutat is magad mögött hagyhatod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Semmiképpen se told félre a gondokat, ha esetleg felütik a fejüket a nap folyamán. Most az apró otthoni problémák is el tudnak hatalmasodni, szóval legyél résen. A háttérben nőhetnek, aztán a fejedre szakad az egész. Ezeket még idejében meg kell akadályoznod. A hét eleje stresszmentes lehet, de este még lehet nem ártana kikapcsolnod az agyadat picit, főleg ha az utóbbi napokban nem sikerült.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás segíti a kommunikációdat a környezeteddel. Azonban vigyáznod kell, hogy ne szólj bele mások dolgaiba. Előtérbe kerülhet a fontoskodásod, és beleütöd az orrod mindenbe, ami lehet nem is tartozik rád. Próbálj meg csak saját magaddal foglalkozni, tanácsokat meg csak a közeli barátoknak adj. Neked már a hét elején fel kellene pörögnöd, ami még lehet nem történt meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Különösen sokat dolgoztál az utóbbi időben, és hamarosan elkezdheted kamatoztatni ennek az előnyeit. Gondold át, hogy miket tettél le az asztalra az utóbbi időben, mert az eredményeid még több motivációval tudnak feltölteni. A tapasztalatok között lehet van pár olyan, ami nem kellemes, de te mindig tudsz tanulni a hibáidból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma igazán igényled a szeretetet, de azért ne várd el, hogy körberajongjon mindenki. Ha van párod, akkor viszont egy romantikus estét tölthettek együtt. Nem muszáj megtervezni semmit, csak sodródj az árral. Azonban ha szingli vagy, akkor lehet, hogy már nagyon igényelnéd, hogy valaki melletted legyen. Ehhez merészség is kell, szóval kezdeményezz!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle. Ügyesen kell összefognod az energiáidat, hogy mindenre jusson.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem árt ma egy kicsit óvatosnak lenned. Nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj be. Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád. A munkahelyeden legyél türelmes, ha nem megy valami egyből.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz. Az értelem helyett most az ösztönös megérzés fog nyerni nálad. Közben meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd. Először csak próbáld meg a megoldás felé vezetni az illetőt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Tisztában láthatod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik. Az idegesítő embereket jelenleg nagyon nem tudod elviselni.

Halak (február 20. - március 20.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel a hideg időjárás, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás