promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlöletcunami árasztotta el a Pepcót, a magyar vásárlók ezt nem hagyják szó nélkül

Gyűlöletcunami árasztotta el a Pepcót, a magyar vásárlók ezt nem hagyják szó nélkül

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarországi Pepco folyamatosan csalódást okoz a vásárlóknak, ráadásul semmibe veszik a panaszokat is.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy a magyarországi Pepco vásárlói nehezményezik, hogy az akciókban meghirdetett termékeket csak nagyon korlátozott számban lehet kapni. Sokan arra panaszkodnak, hogy mire eljutnak munka után az egyik magyarországi Pepco-üzletbe, már nincs is a meghirdetett termékből; ráaádsul úgy, hogy aznap indult el az akció.

Megkerestük akkor a Pepcót, hogy megtudjuk, miért ilyen keveset tartanak ezekből a keresett termékekből, és miként reagálnak a vásárlói panaszokra, de kérdéseinkre azóta sem kaptunk tőlük választ.

Sajnos úgy tűnik, hogy a vásárlóikat is semmibe veszik, ugyanis a felháborodott érdeklődők hiába kérdeznek bármit is az üzletlánc közösségi oldalán, a Pepcótól semmiféle választ nem kapnak. Mindennek a tetejében a Pepco ügyfélszolgálata teljességgel elérhetetlen, mi magunk is próbáltunk velük többször telefonon keresztül kapcsolatba lépni, de a hivatalos honlapjukon feltüntetett szám gyakorlatilag ki sem csöng.

Mikor emailben próbáltuk őket keresni, akkor átirányítottak minket egy másik osztályhoz, ahonnan azóta sem jött válasz. Ebből pedig egyértelműen az látszik, hogy a Pepco Magyarország nem is akar foglalkozni a vásárlói panaszokkal, pedig van belőle bőven.

Most éppen egy akcióban meghirdetett illat diffúzor és hozzá való illóolaj miatt zúdult rá hatalmas gyűlöletcunami, ugyanis sokan arra panaszkodnak a kommentszekcióban, hogy több üzletben sem lehet kapni ezeket a termékeket.

„Melyik Pepcoban lehet kapni? Ezzel a termékkel szinte csak az újságban lehet találkozni!! Volt, hogy nyitásra mentem tavaly is... érdekes módon elfogyott. Hogy tud valami elfogyni a meghirdetett nap előtt? Nyitás előtt?? Szerintem 90 százalékban ezt a terméket soha nem teszik ki. Megtartják maguknak. Vicc, hogy minden évben pontosan ez a termék nincs.... se nyitásra.... meg elfogy... stb”

„Minek megosztani ha nincs mar sehol”

„Ez olyan hol volt hol nem volt mesebeli termék mint a rénszarvasok karácsonykor!”

„4 Pepcoból egyetlen egyben sem volt Pécsen … minek hirdetitek egyáltalán?????”

- csupán négy dühös komment a sok közül, de azért vannak olyan szerencsések, akik valahogy mégis hozzájutottak a termékekhez.

Egyébként nemcsak a Pepcóban, de más üzletben is rendszeresen fordul elő, hogy a közkedvelt, akcióban meghirdetett termékekből a dolgozók is eltesznek maguknak egy-egy darabot, és így persze, hogy gyorsan elfogy. Mi több, ahogy az első kommentben is olvasható, volt olyan, hogy az akció első napján, már nyitásra sem volt bizonyos termékből.

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás