promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 28: A Vízöntő valami őrültségre vágyik, és másnaposan is ébredhet, míg az Oroszlán ma alaposan át tudja gondolni a céljait
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek, akárcsak a Vízöntőnek, a kalandozós énje kerülhet előtérbe, a Mérleg pedig éppen felemelkedőben van, de ehhez elő kell bújnia a csigaházából. Sok csillagjegy hiába van besózva, lehet jobban jár, ha inkább lassít a tempón. Nézzük, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A közelmúltban kialakult stressz miatt kicsit nehezebben találod most magadat. Pihenéssel akarnád tölteni a napot, de ha vannak otthon feladataid, akkor az még jobban a szakadék szélére sodorhat. Inkább okosan oszd be az idődet, de mindenképpen jusson a feltöltődésre is. Töltsd az estét olyan emberekkel, akik egy új és friss löketet tudnak adni a szürke napoknak.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem árt óvatosnak lenned, mert könnyedén kirobbanthatsz néhány konfliktust a heves természeteddel. Pedig a súrlódásokat és a félreértéseket is el tudod kerülni, ha visszafogod magadat. Nem érdemes, hogy kilibbenj a lelki nyugalmadból, mert pont, hogy szükséged lenne erre. Ne legyél mindig megértő, vállald fel a negatív érzelmeket is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valami újra és másra vágyhatsz az életedben, pont ezért nem szabad lelassulnod. Használd a lendületedet, hogy mindenből a legtöbbet tudd kihozni. Így biztosan nem fogsz unatkozni a hétvégén, de azért hagyj időt a pihenésre is. Az agyad tökéletesen forog, és megvan a képességed, hogy előre tudj tervezni.

Rák (június 22. - július 22.)

Jó eséllyel pontot tudsz tenni valami családi probléma végére. Nem szeretsz közvetítő lenni, pedig jelenleg remekül menne neked ez a szerep. Ha nem is tudsz mindent megoldani száz százalékosan, a környezeted elég sok mindent megért, és átlát. Este nyugodtan lehetsz picit önző, és csak azzal foglalkozz, ami téged kapcsol ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy átgondold a céljaidat. Elég sok mindent akarsz egyszerre, és a sok út egyre ziláltabbá fog tenni. Főleg a lelkedet tudja megtépázni ez az egész. Egy dologhoz kellene ragaszkodnod, és azt következetesen végig vinni. Egy barát, vagy közeli családtag segíthet abban, hogy merre kellene haladnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hétvégén is érdemes nyitva tartani a szemedet és a füledet. Hasznos információk birtokába juthatsz, amik segíthetnek előrelépni, vagy megoldani valamilyen problémát. Ha kerülöd a konfliktusokat, akkor abszolút nem tudod elveszíteni a fejedet. A mások vitáiba sem szabad beleszólnod. Alakíts ki egy szigetet a fejedben, ahol mindig nyugalom van.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az összes motiváció, amire szükséged van, az benned lakozik, csak lehet éppen szunnyadozik. Valahogy meg kell találnod a módját, hogy elő tudjanak törni. Hétvégén nem ártana olyan dolgokkal foglalkozni, amiket régóta hanyagolsz, de előhozzák belőled a kreativitást. A csillagjegyed felemelkedőben van, ha utat engedsz neki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana most egy kis szünetet tartani. Végre meg tudod látni azt a szépséget, ami körülvesz, és tudsz is belőle inspirálódni. Hamarosan számos lehetőség fog feltűnni előtted, amiket muszáj leszel kihasználni. Ezeket persze csak úgy tudod, ha a koncentrációd a csúcson van. Ha teheted, akkor pihenj minél többet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Próbálj meg minél jobban felszabadulni. Szerencsés napod lehet, és rendkívüli élményekben részesülhetsz. Meg tudod találni a köztes megoldásokat, és a legjobb döntéseket hozhatod. Ha kapcsolatban élsz, akkor viszont egy elég kényelmetlen beszélgetés várhat rád. Ezen túl kell esned, és őszintének lenned, mert akkor minden a helyére kerülhet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma könnyen vitába kerülhetsz bárkivel, aminek egy merészebb veszekedés, majd mosolyszünet lehet a vége. Ez akár hetekig elhúzódhat, nem lesz jó vége. Legyél türelmes, és mindenképpen válogasd meg a szavaidat. Olyan sértéseket vehetsz elő, amiken még magad is meglepődsz. Ez egyáltalán nem a te igazi arcod. Ha úgy gondolod igen, akkor bizony változtatnod kell.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ki szeretnél törni a rutinból. Lehet éppen valami másra, vagy egy kis őrültségre vágysz. Ma teljesítheted ezt a vágyadat, ha kimozdulsz a négy fal közül. Persze csak óvatosan, főleg akkor, ha egy kis bódító itallal is feldobnád magad. A gondokat igyekezz magad mögött hagyni kis időre, különben még teljesen elveszik minden jótól a kedvedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekezz olyan dolgokkal körülvenni magadat, amik meg tudnak nyugtatni. Nem fontos minden beszélgetésben kifejteni a véleményedet, inkább kommunikálj felhőtlenül, valamint könnyedén. Ha az elmúlt időszak sok kellemetlenséget hozott, akkor igyekezz ezeket kizárni. Ne hanyagold a barátaidat, ők vissza tudják hozni a jókedvedet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás