promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus tömegbunyó alakult ki egy McDonald’s étteremben – ezt tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rögtön kitört a pánik, amikor egy csapat fiatal durván egymásnak esett az egyik Mekiben.

A McDonald’s éttermeiben mindig történik valami a világban, ami azért jó reklám is szokott lenni a hálózatnak, akár jó, akár rossz hír van terítéken. Múltkor az a sztori járta be a világsajtót, hogy az egyik vásárlójuk 45 ezer forint büntetést kapott, amiért a Mekinél parkolt.

Mint kiderült, a Cambridge-i McDonald’s parkolójában időkorlátozás van bevezetve, és emiatt jött a büntetés. A lényeg, hogy az étterem vendégeinek csak 90 percig ingyenes a parkolás azon a területen.

Shapour Meftah persze nem akarja befizetni a büntetést, de a parkolási társaság valószínűleg nem fog vele kivételezni.

Most azonban áthajózunk az egyik észak-londoni McDonald’s étterméhez, ahol egy gigantikus tömegbunyó alakult ki a semmiből.

A The Sun beszámolója szerint múlt héten szombaton történt az eset, a rendőrséget pedig este fél hétkor riasztották. A verekedésről több videó is terjed az interneten, amin jól látni, hogy fiatalok tényleg iszonyatosan erőszakosan esnek egymásnak.

Később kiderült, hogy három tinédzser egy húszas éveiben járó férfit támadott meg. Az agresszív támadók gyorsan eltűntek a helyszínről, de a rendőrség azonnal a nyomukba eredet.

„Embereink és ügyfeleink biztonsága abszolút prioritásunk, és ez a viselkedés teljességgel elfogadhatatlan”

- mondta az esetről a McDonald's szóvivője, aki hozzátette, hogy mindenben támogatják a rendőrséget, hogy mind a három támadót elő tudják állítani.

A verekedésről készült videót tényleg csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás