promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 23: a Bikának üzenni akarnak az álmai, az Ikrek pedig jobban jár, ha bezárja a pénztárcáját végre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak szerencsét hozhat a mostani bolygóállás, míg a Szűre inkább rosszabb hatással lesz, de látnod kell a fényt az alagút végén. A Mérleg közben készüljön, mert egy váratlan lehetőség fog elé kerülni. Nézzük, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Hát, ez biztosan nem a legenergikusabb napod lesz. Ha az utóbbi időben keményen hajtottál, akkor ideje lenne megpihenned. Talán érzed is magadon, hogy feltöltődésre lenne szükséged, mivel ez a hétvégén nem biztos, hogy összejött. Kiszabadulhatnál, de lehet az lenne a legjobb, ha egy kis csendes időt töltenél otthon. Próbálj meg elvonulni picit a többiektől.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes figyelni az álmaidra. Akár boldog, akár komor pillanatok vannak benne, az univerzum mindenképpen üzenni szeretne neked valamit. Ha megérted, hogy mi van mögötte, akkor az nagy segítség lehet a számodra a héten. Ma ideje lenne levezetned a sok stresszt, ami a válladat nyomta. Mindenképpen keress valami tartalmas kikapcsolódást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A tested lehet lelassult, de az elméd aktívabb, mint valaha. Kidolgozhatod a stratégiát a következő napokra. Mélyülj el, hogy mik azok a tervek, amiket mindenképpen szeretnél megvalósítani. A pénzügyekben nem vagy a csúcson. Fogd vissza a költekezést, és ne vásárolj semmi felesleges dolgot. Ma főleg elcsábulhatsz, szóval figyelj oda.

Rák (június 22. - július 22.)

A munkahelyeden kezdenek rendeződni a dolgok. Ha az utóbbi időben nem kaptál össze senkivel, akkor még feszült légkör sem lesz körülötted. Azonban az otthoni dolgokat elkezdted elhanyagolni. A kapcsolataidban, és a környezetedben is rendet kellene tenned picit. Sokkal felszabadultabb leszel, ha ezekre is figyelsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napon egy elég bosszantó dologgal kell megküzdened. Hamar túl leszel rajta, és csak akkor pecsételheti meg a napodat, ha ezen kezdesz el rágódni. A jelenlegi bolygóállás később remek hangulatot hozhat neked. Szinte a felhők felé emelkedhetsz, de szükséged van ehhez rád is, hogy kicsit lazábbra vedd a figurát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma a rutinfeladatokban vagy a legjobb, de nagy örömet fog az is okozni, hogy egy régi tervedet végre véghez tudod vinni. Ne foglalkozz most senkivel, akik irigyek rád, haladj csak szépen a saját dolgaiddal. Ne hagyd, hogy mások elrontsák az örömödet. A mostani bolygóállás picit rossz hatással volt rád, de ez rövidesen el fog múlni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy váratlan lehetőség gördülhet ma eléd, amit mindenképpen meg kell ragadnod. Ha ügyesen használod ki, akkor még pénz is állhat a házhoz. Nem szabad most haboznod, sem óvatosnak lenned. Bízz önmagadban, hogy meg tudsz mindent oldani. Ha már magadban bízol, bízz másokban is, mert ez nem jött össze mostanában.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma nagyon fogékony vagy mindenre, és ez később is meg fog mutatkozni a közeljövőben. Szívesen tanulnál meg új dolgokat, és ha van időd, valamint energiád, akkor bele is vághatsz valami ilyesmibe. Gondold át, mi állna hozzád közel, és minek tudnád a hasznát venni. Érzelmi kérdésekben azonban ne most próbálj döntéseket hozni, a bolygók állása nem alkalmas erre. Csak viszályt szítanál.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon kedvez neked a jelenlegi bolygóállás. A terveid szerint alakulhat minden, ami vidámmá, valamint felszabadulttá tud tenni. Persze lehetsz még ennél boldogabb, főleg, ha teret adsz kicsit a spontán énednek. Ne foglalkozz most semmilyen következménnyel, csak mindenben legyél önmagad. Adj teret a váratlan ötleteknek.

Bak (december 22. - január 20.)

Most igazán kihasználhatod a lehetőséget arra, hogy új dolgokat tanulj. A megszerzett ismeretek előrevihetik a karrieredet. Nemsokára fel is fog tűnni egy ember az életedben, akivel jobb, ha jó kapcsolatot ápolsz. Olyan tapasztalatokat fog tudni átadni neked, amik hasznosak lehetnek az élet bármelyik területén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nyugodt és megfontolt vagy, és ezt a környezetednek is feltűnik. Díjazzák is, mivel nem voltál ilyen az elmúlt napokban. Inkább feszültség volt benned, ami hála az égnek kezd teljesen eltűnni. A magánéletedben azonban hamarosan válaszút elé kerülsz. Döntened kell, hogy a szenvedélyt választod, vagy a meghitt köteléket.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé ingadozó lehet a hangulatod a hét elején. Úgy érzed túl sok teher nyomja a válladat, és emiatt olykor magányosnak is érzed magad. Valakivel jó lenne átbeszélned, hogyan tudsz jobban teljesíteni, és miképp tudod eltüntetni ezeket a problémákat. Egyáltalán nem gond, ha segítséget kell kérned, csak így szabadulhatsz fel igazán.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás