promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem koronázzák meg III. Károlyt, súlyos probléma miatt maradhat el a ceremónia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégsem kerülhet korona III. Károly fejére.

Nagy eseményre készül Nagy-Britannia, ugyanis májusban lesz II. Erzsébet utódja, III. Károly megkoronázása. A brit királyi család napjait most teljesen lekötik a Harry herceg könyve miatt kitört botrányok, folyamatosan azt kérdezgetik tőlük az újságírók és a riporterek, hogy miként reagálnak a Tartalék-ban olvasható állításokra.

Bár egy bennfentes forrás szerint a brit királyi család tagjai azt szeretnék, ha még Károly koronázása előtt béke lenne a felek között, és állítólag mind a király, mind Vilmos és Harry is nyitott erre.

Azonban ha hihetünk a Modern Astrology 2050 szerzőjének, Jessica Adams-nek, akkor semmiféle ceremónia nem lesz májusban, ugyanis azt állítja, hogy bizonyos problémák miatt elmarad III. Károly megkoronázása. Az asztrológus Harry herceg könyvére hivatkozva tette a megdöbbentő kijelentését.

„A Nemzetközösség és az Egyesült Királyság népét, valamint a parlamentet belevonják a válságba, miután Károlyról, Dianáról és Kamilláról új felvetések születnek. A koronázást 2023 májusára tűzték ki, de nem a tervek szerint sikerül majd, amire Harry már utalt is a Spare című könyve reklámjában. Az anglikán egyház soha nem koronázott királlyá elvált férfit, nem beszélve egy olyanról, aki bevallotta a házasságtörést is.”

Hogy egészen pontosan mire gondolt az asztrológus, azt nem fejtette ki, és azt sem árulta el, hogy mi módon változhatnak meg a dolgok Károly koronázása körül. Akik azonban hisznek az ilyen ködös jóslatokban, komolyan elkezdtek aggódni a májusi ceremónia miatt, a Károlyt kedvelő britek közül többen is arról kommenteltek a közösségi médiában, hogy imádkoznak az új uralkodóért, és bíznak benne, hogy Isten segedelmével nagyszerű uralkodója lesz az országnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás