promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 19: a Rák kedve még az időjárás miatt is a béka feneke alá kerülhet, de a Nyilasnak is háttérbe kell szorítania a negatív gondolatokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak előfordulhat, hogy ma alaposan meg kell védenie magát, a Szűznek viszont pont, hogy kerülnie kellene a felesleges szócsatákat. Ne ijedj meg a buktatóktól, inkább már reggel ébreszd fel a kreatív és kitartó énedet. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne hagyd, hogy bármilyen igazságtalanság legyen körülötted. Védd meg magadat, és másokat is. Így sok mindenkit az oldaladra állíthatsz, ami később ki fog fizetődni. Fontos, hogy kivívd mások tiszteletét, még úgy is, ha közben aláaknázott talajra lépsz. A magánéletedben se legyél türelmetlen, hallgass végig mindenkit, és segíts nekik, ha muszáj.

Bika (április 21. - május 20.)

A másik féllel való kommunikációd téglafalba ütközhet, és előfordulhat, hogy nem fogsz tudni átjutni ezen a mai nap folyamán. Most még azokkal is nehezebben tudod megtalálni a közös hangot, akik közel állnak hozzád. Emiatt ne ijedj meg, hanem igyekezz a saját utadat járni. A fejedben megvan már minden megoldás, csak meg kell találnod hozzájuk a megfelelő utat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet, hogy ez a nap tele van frusztrációkkal, de az estének kárpótolnia kell. Persze addig még el is kell jutnod. Rád fokozottan igaz, hogy nem árt a rutinodra támaszkodnod. A kommunikációd nagy fegyver lehet, mert olyan hatással van rád ez a bolygóállás, hogy szinte bárkit meg tudsz győzni az igazadról. Feltámadhat a romantikus éned, amit akkor tudsz a legjobban kihasználni, ha van partnered.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben ébredhetsz a kelleténél, és lehet a kedved sincsen a csúcson. Most azért az időjárás is kemény hatással van rád. Pedig időben bele kell vágnod a feladataidba, mert különben nagy lemaradásba kerülsz. Legyél őszinte mindenkivel, és ne próbálj semmit a szőnyeg alá söpörni. Így láthatja a környezeted is, hogy esetleg miben lehet a segítségedre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A megbízhatóság nagyon fontos, és igyekezz az lenni. Most olyan pontja van a hétnek, hogy nem engedheted meg magadban a hibákat. Közben ne akarj olyan körhöz tartozni, ahova nem illesz bele. Egy kis átalakuláson mehetsz át a közeljövőben, amit csak az igaz barátaid fognak megérteni. Fel tud zaklatni, ha nem úgy kezelnek, ahogy te azt szeretnéd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos üzenetek lehetnek egyes emberek szavaiban, amikre figyelned kell. Ha mögéjük tudsz látni, akkor sok mindenben lépéselőnybe kerülhetsz. Ne hagyd magadat provokálni se otthon, se a munkahelyeden. Szívesen szállsz be egy kis szócsatába, de ez csak az idődet és az energiádat fogja rabolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ideje lenne néhány dolgot lezárnod magad körül, mert csak ugyanazokat a köröket fogjátok futni vele. Nem hiányzik a dráma az életedből. Mutasd meg a környezetednek, hogy van erőd és bátorságod változtatni. A magánéletedben is sok lehet a bizonytalanság, amin egy kicsivel több kommunikációval tudsz változtatni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez a nap ösztönzőleg hathat rád. Lehet kipróbálnál valamilyen új dolgot, és ez hiányzik is az életedből. Cselekedj úgy mindenben, ahogyan a szíved diktálja, és próbáld meg ledönteni a falakat magad körül. Semmi gondot nem okozhat, ha ki akarsz picit törni a megszokásokból. Vannak időszakok, amikor a te csillagjegyedet visszafogják a stabil pontok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ki kell gyomlálnod magadból a negatív gondolatokat. Gondolj úgy a lelkedre, és a belsődre, mint egy kertre, amit tavaszra rendbe kell rakni. Ha virágzásnak indul, akkor te is bátrabban vághatsz bele egy új kezdetbe. Közelebb kell picit hoznod az álmaidat, és a bizonytalanságodat megszüntetni. Jelenleg csak a határozott éned hozhat győzelmet.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz felszabadítani az embereket magad körül, ha túl görcsösek, mert így tudod a leginkább kézben tartani az irányítást. A szeretetedet sem árt néha kimutatni. Közben néhány dologban frusztrált lehetsz. Láncok kötnek a múlthoz, olyan emlékekhez, amiket végre magad mögött kell hagynod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elkezd feltámadni a csillagjegyed aktív és befogadó természete. Bármilyen ötlet is jut eszedbe, ne vesd el azonnal, mert lehet, csak később fogod megérteni a lényegét. Mások ösztönzőleg hathatnak rád, így olyan barátokkal, ismerősökkel vedd körbe magad, akikből árad most a pozitív energia. Ügyelj az egészséges egyensúlyra.

Halak (február 20. - március 20.)

A környezeted értékelheti a gondoskodó természetedet. Legyél nyitott mindenkivel, mert ez téged is fel tud dobni. Most erős hatással lehet a hangulatodra, hogy milyen viszonyt ápolsz a barátaiddal. A kreativitásod is ebben az időszakban csúcsosodhat ki. Ki kell használnod minden plusz energiádat, mert később bánni fogod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás