promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
83 napon keresztül menstruált egy nő, vérátömlesztésre volt szüksége
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kórházban azt hitték, hogy a nő hazudik a durva menstruációjáról.

A menstruáció egy természetes, de sokak számára kimondottan kellemetlen dolog, hiszen vannak olyan nők, akiknek elképesztő fájdalmakkal jár, ráadásul havonta egyszer, több napon át el kell viselniük. Persze vannak olyan szerencsés emberek is, akik szinte meg sem érzik a dolgot, de a nők többsége sajnos előre retteg a „nehéz napoktól” – egy nőnek pedig nagyon elhúzódott ez az időszak.

Ronny Maye a menstruációja első napján már érezte, hogy valami gond van, hiszen nagyon sok volt a vér. Állítása szerint úgy érezte magát, mintha elfolyt volna a magzatvize, kisebb vértócsa jelent meg alatta a munkahelyén. A nagyjából 60 méteres úton az asztala és a toalett között annyi vér jött ki belőle, hogy elkezdett folyni a lábán – és sajnos ez még csak a kezdet volt.

A nő otthon lefekvés előtt tampont, két szárnyasbetétet és két nadrágot is használt, de ez sem segített, egy órán belül elhasznált belőlük egy havi adagot. Ekkor már úgy volt vele, hogy ez nem játék, bemegy a kórházba. A doktor azt hitte, hogy hazudik, ezért haza akarta küldeni, de ő ragaszkodott az ellátáshoz és a megfigyeléshez. Hamar kiderült, hogy végig igazat mondott.

Rájöttek, hogy Ronny Maye-nek Policisztás Ovárium Szindrómája van, és végül összesen 83 napon keresztül menstruált, ami annyira durván megviselte a szervezetét, hogy vérátömlesztésre volt szüksége – állítólag a nők 20 százalékát érinti ez a probléma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás