promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg úgy reagált Harry könyvére, ami mindenkit meglepett
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos reakciójára senki sem számított.

Január 10-én jelent meg Harry herceg Tartalék című memoárja, ami számtalan titkot leplez le a brit királyi családról. A botránykönyv elképesztő eladási sikert ért el, ugyanis már az első napon több, mint 1,4 millió példányt adtak el belőle. Megjelenése globális érdeklődést váltott ki, azonnal az eladási listák élére ugrott, statisztikák szerint a Harry Potter óta nem volt ilyen óriási felbolydulás, mint most.

A könyv nagyon sok mindent árul el a brit királyi családról, köztük Vilmos és Harry kapcsolatáról, valamint a Katalin hercegné és Meghan Markle közti viszálykodásról. A királyi család mind ez idáig nem kívánta kommentálni mindazt, amit Harry állít a könyvében, de a brit kritikusok rögtön nekiestek a szerzeménynek. Sokan azt mondják, a könyvben több ponton is ténybeli hibák vannak, azonban Harry herceg szellemírója, J.R. Moehringer megvédte a Tartalék-ot, és egy olyan fotót tett közzé a Twitteren, amihez azt írta, hogy

„az emlékezés és a tény közötti határvonal elmosódott”.

Bár egyik családtag sem reagált eddig a könyvre, egyes források szerint Katalin annyira kiakadt a rá vonatkozó részek miatt, és nagyon felzaklatták őt. Tom Bower királyi bennfentes szerint Katalinnak nagyon rosszul esik, hogy Harry ilyennek állítja be a könyvben.

A hercegi pár az angliai Birkenheadben, az Open Door Charity-nél tett látogatást nemrég, ahol egy riporter megpróbálta megkérdezni Vilmostól, hogy mit reagál a könyvre. Az alábbi videóban többször is hallhatjuk, hogy a riporter hangosan odakiálltja a hercegnek:

„Királyi fenség, volt alkalma elolvasni Harry könyvét?”

Vilmos herceg azonban rá sem nézett a riporterre, nem is válaszolt neki, csak továbbsétált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás