promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar érkezett a múltból vagy a jövőből Angliába?
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három hónapja borzolja a kedélyeket egy különös eset.

A mai digitalizált világban már nehezen elképzelhető, hogy ha rejtélyes módon felbukkan egy ember, aki képtelen megnevezni magát, azt a hatóságot se tudják azonosítani. Pedig éppen ez történt azzal a személlyel, aki három hónapja bukkant fel Dél-Angliában egy tengerparton, a La Manche csatorna mentén.

A loncsos hajú, terebélyes bajuszt és hosszú szakállt viselő férfit rendbe szedték, megborotválták, ám egyelőre sem a régi, sem az új állapotában nem ismerte fel senki, pedig a fotói még a lapokba, illetve a közösségi médiába is bekerültek.

Manapság, amikor egyre többet hallani időutazó emberekről, az ilyen esetekben felmerül a gyanú, hogy nem a múltból vagy éppen a jövőből érkezett-e hozzánk ez az illető. A férfi a dorseti rendőrség vendégszeretetét élvezi, az életkorát 40 és 50 év közöttire becsülik, a magassága 175 centiméter.

Szeptember legvégén találtak rá Weymouthban, a tengerparton, és egyelőre csak annyit tudtak megállapítani róla, hogy az angolt kelet-európai akcentussal beszéli. Ennyi erővel akár magyar is lehet, bár most a hatóságok lettországi állampolgárságúnak tippelik. A megtalálásakor motoros bukósisakot és fekete bőrdzsekit viselt.

A Jason Bourne-filmeket idéző történet egyelőre zsákutcába látszik futni, legalábbis amíg a férfi nem tud (vagy nem akar) visszaemlékezni a korábbi életére, addig nem lehet vele egyről a kettőre jutni. Az angolok természetesen már az Interpollal és más testvérügynökségekkel is felvették a kapcsolatot, de a rejtélyes személy azonosítása még mindig nem történt meg.

A fotókért KATT IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás