promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyinnak hónapjai lehetnek hátra? Az ukrán titkosszolgálat meghökkentő részleteket hozott nyilvánosságra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin egészségügyi állapotával kapcsolatban meghökkentő információkat közölt az ukrán titkosszolgálat. 

Lassan egy éve tart az orosz-ukrán háború, a harcok pedig kiélezettebbek, mint bármikor- az újévben a szövetségesek becsatolása jelentheti a katonai konfliktus következő szakaszát.

Oroszország kormányfőjének betegségéről hónapok óta cikkez a sajtó - javarészt azonban mindenki csak találgat, mi lehet az igazság. Mi is több ízben írtunk már arról, hogy egyes források szerint az orosz vezérkar legkésőbb 2024-re úgy készül, hogy meg kell találni Putyin utódját.

A bizonyítékok és az orvosszakértők - akik egyes képeket, felvételeket elemeznek - szerint az orosz elnök rákbetegségben szenved, méghozzá gyomor- vagy vastagbéldaganata lehet. Arról is érkeztek hírek, hogy egy ismert onkológus hetente látogatja őt, sőt, Telegram-forrásokra hivatkozva angol lapok is megírták, amikor pár hónapja elvileg nemes egyszerűséggel összepiszkította saját magát otthonában, miután leesett a lépcsőn.

A 70 éves elnököt a hírek szerint testőrei szedték fel a földről az incidens után. Az ukrán titkosszolgálat elnöke most azonban újabb információkat osztott meg az ügyben.

„Nagyon régóta beteg. Biztos vagyok benne, hogy rákos. Hamar meghalhat, reményeim szerint"

- fogalmazott hidegvérrel Kyrylo Budanov.

Hozzátette, hogy Putyinhoz közeli forrásokból tudnak a betegségéről. Állítása szerint az orosz vezérkar tagjai folyamatosan készülnek a 70 éves kormányfő pótlására. Pár hónapja Parkinson-kórral kapcsolatos feltételezések is napvilágot láttak, miután az egyik beszédében úgy tűnt, hogy kissé rángatózik illetve remeg a keze.

Oroszország egyébként magyar idő szerint január 6-án 10 órától fegyverszünetet rendelt el az ortodox karácsony idejére, amely már hivatalosan véget ért, bár a hírek szerint nem éppen tartották ezt be Putyin csapatai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás