promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 6: az Oroszlán felett átvehetik az irányítást a negatív gondolatok, a Mérleg viszont magasabb fordulatszámra tud kapcsolni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika plusz terheket kaphat a nyakába a közelgő hétvégén, ha nem pörög fel, de a Bak is pácba kerülhet az előretervezés hiányában. Ne hagyd, hogy a sok határidő elsodorjon, hanem vedd kézbe az irányítást. Lássuk, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most fontos, hogy sok lelki kérdésben megtaláld a választ, és meg tudj nyugodni. Kérheted a barátaid segítségét, de vannak pontok, amiket csak te tudsz felfedezni. Fontos, hogy mindenben igyekezz a jót keresni, és derűs gondolatokkal vedd körbe magadat. Érzed is, hogy most abszolút nem hiányzik a dráma az életedből.

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyelj arra, hogy mindent be tudj fejezni, amit megígértél. A hétvégén abszolút nem hiányzik pár plusz súly a nyakadba. Az emberek számítanak rád, szóval ne hagyd őket cserben. Ne akarj kicsúszni a felelősség alól, még akkor sem, ha egy jelentéktelenebb ügy van terítéken. Igyekezz jól beosztani az energiáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Keresd fel azokat az embereket, akiktől tudod, hogy jobban fogod érezni magadat. Nem szabad túlságosan bezárkóznod, mert akkor előbukkanhat belőled a depresszió. Egy jó barát mindig meghallgatja a gondolataidat, érzéseidet, csak kerítsetek rá időt. Elég erősek most az érzelmeid, amiket olykor ki kell adnod magadból.

Rák (június 22. - július 22.)

Feszültséget érezhetsz a levegőben, de nem nagyon tudod megfejteni az okát. Az az igazság, hogy most kicsit mindenki türelmetlenebb a környezetedben. Mutass példát, és legyél empatikus a többiekkel. Erős vagy, és nem szabad a szívedre venned, ha valaki mogorvábban szól hozzád. Ha helytelen tettet látsz, igyekezz szólni, vagy kijavítani azt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne engedd, hogy a mai esetleg bekövetkező negatív események átvegyék feletted az irányítást. Amit elterveztél, azt igyekezz véghez is vinni. Pattanj ki hamar az ágyból, mintha ez lenne az első napod ezen a bolygón, és tegyél pontot annyi gond végére, amennyire csak tudsz. A kellő magabiztosság mindenkor a győzelembe vezet, ezt ne feledd

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne becsüld le most a képességeidet. Jobb tudsz lenni bárkinél, szóval ezt tudatosítsd magadban, és viselkedj is így. A magabiztosság rengeteget segíthet abban, hogy semmi probléma ne maradjon a hétvégére. Persze ehhez igazán szükséged lesz a kitartásodra. Kerüld a hencegő embereket, akik a semmire verik a mellüket, csak az idegeidre fognak menni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most igazán úttörő tudsz lenni, aki szívesen lépi át a határokat. Higgy magadban, és ne hallgass azokra, akik szerint lassítanod kellene. A véleményed jelenleg kiválóan alakíthatja a környezetedet, így azt sem szabad visszafognod. Ha határozatlan vagy, akkor az rengeteg mindenben akadályozhat. Legyél bátor, mert magasabb fokozatra tudsz kapcsolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad semmiben se elveszítened a hited. A rohanás abszolút az ellenséged a mai napon. Legyél megfontolt, és ha komoly döntés előtt állsz, akkor azt kétszer, vagy akár háromszor is gondold át. Most azok az emberek között érzed a legjobban magad, akik mosolyt tudnak csalni az arcodra. Ne feledd, a pozitív hozzáállás mindig a helyes irányba fog terelni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A környezetedben sokan bizonytalanok, és nem tudják, hogy melyik úton induljanak tovább. Jók a meglátásaid, szóval nyugodtan lehetsz az iránytűjük. Csak annyira legyél ma rámenős, hogy mozgásba tudd hozni a dolgokat. Az elemek a helyükön vannak, csak be kell őket indítani. Törekedj a precizitásra, és ne félj a hibáktól – ha határozott vagy, el fognak kerülni.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok lehet a gondod ma, ha nem terveztél előre rendesen. A gondolataid ezer irányba cikázhatnak. Az első és legfontosabb, hogy nyugtasd meg magadat valamivel. Hallgasd meg a kedvenc zenéd, vagy vonulj el tíz percre egy kávéval, hogy felszabadultan át tudj gondolni mindent. Olykor gyorsan kell reagálnod, de nem szabad félned ettől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet néhány esetben mellékutakat kell választanod egy probléma megoldásához. Előfordulhat, hogy ezek lassabbak lesznek, de jóval biztosabbak is. Minden adott ahhoz, hogy érzelmileg bátornak és stabilnak érezhesd magadat. A bástyáid erősek, és meg is tudod őket védeni a támadásoktól. Este se feszülj be, csak élvezd a pillanatot, és sodródj az árral.

Halak (február 20. - március 20.)

Az álmaid kezdenek elveszni. Gondolkozz el ezen, mert ha nincs meg a megfelelő célod, akkor az a kedvedre is kihathat. Bizonyos álmokról nem szabad lemondanunk, főleg azokról, amik abszolút elérhetőek. Igyekezz megszabadulni azoktól a dolgoktól, amik az utadban állnak, és ne figyelj a negatív emberek véleményére sem.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás