promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 3: a Bika erősen csalódhat valakiben, az Oroszlán pedig úgy érzi, hogy most a világ összes alvása se lenne neki elég
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió jelenleg nehezen tudja megtalálni a közös hangot a környezetével, míg a Halaknak felszínre kerülhet az érzelmesebb oldala. Lehet, hogy 2023 egy új kezdet, de ne akarj mindent egyszerre megoldani. Lássuk, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben tudsz figyelni arra, amit csinálsz, és könnyen hibákat véthetsz. A nagyobb kihívásokba nem is szabadna jelenleg belevágnod, ha nem muszáj. Rendszeresen ellenőrizd le magad, gondold át többször a dolgokat, az nagy segítségedre lehet. Megkönnyebbülten folytathatod ezt a hetet, csak juss el stresszmentesen a mai nap végéig.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdekes élmények, benyomások érhetnek, amik nagy hatással lesznek a hangulatodra. Előfordulhat, hogy valakiben csalódnod kell, de az egyik ismerősöd meg pont meglephet a segítőkészségével. A konfliktusokat nem szabad félvállról venned, de elmerülnöd sem lehet bennük teljesen, mert rossz irányba fognak sodorni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem nagyon kell erőlködnöd, mert ezen a napon minden megy magától. Nem is baj, ha már lesz végre egy könnyebb napod. Sok feladat végére tudsz pontot tenni a héten, azonban nem engedheted el magad. A lustálkodás luxusnak számít, azt hagyd csak meg a hétvégére. Vigyáznod kell azonban arra, amit mondasz, mert kötekedős hangulatba kerülhetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat gondolkodsz a jövődön, ami jó dolog. A hét további részét is nyugodtan megtervezheted előre, mert ez rengeteget segíthet, főleg, mert nehezen tudsz visszalendülni a teendőkbe, főleg ha nehezebben indult a heted. Ha valamilyen negatív hatás ért, akkor az próbáld meg minél hamarabb elfelejteni. Mélyebb kommunikációra vagy képes, szóval ezt használd is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sokat gondolkozhatsz a karriereden és a beruházásokon, de ne szaladj ennyire előre. Próbáld meg először az apróbb célokat összehozni, a többi ráér. Még úgy érezheted nem pihented ki magad teljesen, de ez inkább a front, vagy a januári fáradtság műve. Szedd össze magad, mert ez egy jó nap az új utak felfedezéséhez. Vedd elő a tartalék energiáid, aztán az adrenalin visz majd előre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kalandos lélek vagy, szóval a munkádba és a hétköznapokba is igyekezz egy kis kalandot vinni. Ha nem tetszenek a sablonos megoldások, vagy már unalmasnak találod őket, akkor válts. Legyél nyitott, mert új emberekkel találkozhatsz, akik nagy hatással lehetnek az életedre. Habozás nélkül próbáld meghozni a szükséges döntéseket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon jót tud tenni a lelkednek a siker, szóval koncentrálj erre. Ha a munkádban a csúcson vagy, akkor megállíthatatlan leszel a hét további részében. Egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. Nemsokára lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot. Amiatt ne fájjon a fejed, hogy nincsen közös véleményed a környezeteddel, mert ez gyakran elő szokott fordulni, de az esetleges vitákat te tudod a legjobban megakadályozni most. Próbálj meg türelmes és empatikus lenni. Neked is szükséged lenne egy nyugodt folytatásra a feszültebb hétindítás után, felesleges civakodások nélkül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kissé személyesebb hangulatban vagy, de nem jó dolog, ha kikotyogsz mindenkinek mindent. Azt főleg nem szabad most elvárnod, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteidet. Ha téged ez dob fel a küzdelmek után, akkor vágj bele nyugodtan egyedül is. Könnyen dühbe gurulhatsz, de muszáj leszel kompromisszumokat is kötni.

Bak (december 22. - január 20.)

Magaddal és másokkal szemben is túl nagy elvárásokat támasztasz mostanság. A hét elején még ideje lenne megpihenned, na meg másokat is pihenni hagynod. A lényeg, hogy ne pörögd túl magad. Hidd el vannak olyan dolgok, amik várhatnak. Gondold végig, hol tudsz egy picit ereszteni a gyeplőn, mert túl szorosan fogod. Próbálj meg lazábban viszonyulni az élethez.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el az esti pihenési időt. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon: legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás felerősíti az érzelmesebb oldalad. A gyengéd érzelmeket kimutathatod a párod felé, vagy feldobhatod a napját annak is, akihez vonzódsz, elég csak néhány bók is. A munkahelyeden nehezen tudsz magadra találni, mert te is tipikusan olyan vagy, akinek a pihenés után nem könnyű visszarázódni a hétköznapokba. Végezz könnyebb feladatokat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás