promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fogyjál le éjszaka - csak 4 összetevő kell ahhoz a teához, amit lefekvés előtt kell inni, hogy fogyjál tőle
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki ne szeretne fogyni, miközben legszebb álmát alussza? Alvás közben fogyni? Ez biztos csak egy álom! Nem álom, ez egy végtelenül egyszerű 4 összetevős tea recept.

Íme az összetevők:

  • 1 csésze forró víz (200 ml)
  • 30 gramm gyömbér (vágd a gyökeret darabokra az ujjad szélességében)
  • Az 1 citrom
  • 1 evőkanál méz (20 gramm)

Nincs más dolgod, mint felvágni vékony szeletekre a gyömbért a citromot és szórni rá szegfűszeget és felönteni forróvízzel.  És máris kész a csodaital, amit lefekvés előtt érdemes fogyasztani. A keverék pedig tökéletesen kifejti hatását, míg mi szépre aludjuk magunkat.

De miért ilyen brutális ez a 4 összetevő együtt?

A gyömbér egyik legnagyobb előnye, hogy elősegíti a jobb emésztést.

Tudod miért?

Segít a gyomor és a vékonybél rendszeres mozgásának kiváltásában. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagokat jobban, könnyebben feldolgozzák, és megfelelő energiát kap azáltal, hogy megszabadítja a testedet attól, amire nincs szüksége.

Termogén és felgyorsítja az anyagcserét

Tudod, mit jelent, ha azt mondjuk, hogy egy élelmiszer termogén tulajdonságokkal rendelkezik? Ez azt jelenti, hogy valóban megemeli a testhőmérsékletet, segítve a szervezetet az anyagcsere növelésében, hogy több zsírt égessen el.

A gyömbér az egyik leghatékonyabb növény, amely segít a természetes fogyásban, és termogén tulajdonságai az egyik legnagyobb előnye.

Segít teljesebbnek érezni magadat

Valószínűleg előfordult már veled ilyen: befejezed az ebédet, visszamész dolgozni, és néhány perc múlva már rágó ürességet érzel a gyomrodban. Még mindig éhes vagy! És ekkor elköveted azt a hibát, hogy megragadod az elérhető közelségben lévő első ételek egyikét.

A gyömbér csodálatos antioxidáns

A gyömbér tea nagyon magas antioxidánsokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy segít a szervezetnek megszabadulni az összes gyulladást és betegséget okozó toxintól. A szerveid jobban fognak működni, és ez segít könnyebben égetni a zsírt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás