promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szekeres Nórinak egymilliót ajánlott a híres férfimagazin – végül máshol mutatta meg magát
Borítókép:  TV2 Magyarország / YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető ma már négygyermekes anyuka.

Szekeres Nóri talán olyan karriert futhatott volna be a kereskedelmi tévézésben, mint Ördög Nóri, ám az előbbi szépség inkább más utat választott. A 42 éves műsorvezető és színész inkább a családot helyezte az első helyre, és ma már 4 gyerkőc anyukájának vallhatja magát.

Nórit alig 10 évesen ismerhette meg a magyar közönség, a népszerű „sztárkeltetőnek” számító Kölyökidő című műsorból. 1998-ban feleségül ment Szatmári Péter operatőrhöz, és 20 esztendősen szülte meg első kislányát. Aztán a családba egy kisfiú is érkezett, de a házasságnak 2010-ben válás lett a vége.

A karcsú, filigrán műsorvezető három évvel később Komonczi Zsolt üzletember felesége lett, akit azóta szintén két poronttyal ajándékozott meg. A kislányuk éppen idén májusban született, vagyis Nóri legkisebb és legnagyobb gyermeke között bő 20 év a korkülönbség.

Mindez a karrierje rovására ment volna? Aligha, hiszen közben olyan produkciókban szerepelhetett, mint a Sztárok a jégen vagy a Megasztár. 2009-ben pedig megtalálta a Playboy, és vetkőzésre kérte fel az akkor 29 esztendős szépséget.

„Az én értékrendembe, úgy érzem, ez nem fér bele. Soha nem szabad azt mondani, hogy soha, de most mégis ezt teszem. Két gyermek édesanyja vagyok, és nem szeretném, ha a fiam osztálytársai egymásnak mutogatnák a képeimet az iskolában”

– nyilatkozta akkor a Blikknek Nóri, aki a hírek szerint a bő egymillió forintos gázsi ellenére kosarazta ki a híres férfimagazint. Az újság egyébként egy darabig még reménykedett benne, hogy meggondolja magát, amióta viszont a Playboy magyar kiadása 2020-ban megszűnt, ezzel – legalábbis ebből az irányból – minden remény odaveszett.

A műsorvezetőnek azonban ma is népes rajongótábora van, akik nem restek rendszeresen új fotókat feltölteni az Instagram FanPage-ükre. Itt aztán olyan képek is találhatók, amelyek akár a Playboyban is megállhatták volna a helyüket. Lássunk hát néhányat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás