promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 3: a Bak borzalmas döntéseket hozhat ezen a hétvégén, míg az Ikrek szívügyekben lehet bizonytalan
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák le tud zárni egy régi nézeteltérést, a Nyilas pedig készüljön, mert valaki elcsavarhatja a fejét. Mindenképpen figyelj arra, hogy fel is tudj töltődni a hétvégén. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon erős energiák vesznek körül, de előfordulhat, hogy a cselekedeteidben visszafogottabb megközelítést kell alkalmaznod, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Közben persze ki kell elégítened a szabadságot szerető, kalandos oldaladat is. Találd meg az egyensúlyt a mai napon, és ezt vidd bele a hétvégédbe is. Keverd úgy a lapokat, hogy mindenki jól járjon.

Bika (április 21. - május 20.)

Igazán jót tenne neked, ha ki tudnál mozdulni ezen a hétvégén, főleg ha lefárasztott a rengeteg munka. Egy kis nyilvánosság, pezsgés nagyon fel tud tölteni. Az is remek, ha csak egy hosszú sétát tervezel be. Közben jól haladnak a dolgaid, ha kellően koncentrálsz, és ez igazán fel tudja erősíteni az egódat. A magabiztosságodnak már amúgy is kellene egy kis pozitív energia.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egészen biztos vagy magadban mostanában, kivéve a szívügyeket. Lehet határozatlan vagy abban, hogyan tovább. Néha előtör belőled a ragaszkodás, máskor meg inkább egyedül szeretnél lenni. Nem ártana több felelősséget vállalnod ebben. Komoly kapcsolatot csak akkor tudsz találni vagy megtartani, ha ezekben elkezdesz fejlődni. Találd meg az igényeidet a hosszú távú tervek előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma megkapod a lehetőséget, hogy el tudj rendezni egy régi nézeteltérést. Lehet valamelyik családtagoddal, vagy barátoddal vagy rosszban, de bárki is legyen az, most zöld utat kapsz, hogy megold a problémát. Ehhez persze kicsit félre kell tenned az egódat. A bolygók azt súgják, hogy picit mind a kettőtöknek igaza van.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A hétvégén végre befejezhetsz néhány személyes projektet, ami elég régóta húzódik. Ez jelentősen megnövelheti az életkedvedet. Minden probléma, amit magad mögött hagysz óriási energiákat hoz fel benned. Minden jel arra mutat, hogy a siker és a szerencse nem fog elkerülni a hét vége felé, szóval igyekezz kihasználni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet valami olyan dologban fognak elővenni, ami valóban a te hibád. Jobb ha nem ferdítesz, és őszinte vagy, különben még nagyobb bajba fogod sodorni magadat. A kritikákat is jobban kellene ma fogadnod, mert nem vagy a helyzet magaslatán. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, szóval jobban jársz, ha inkább meghúzod magad ezen a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon oda kell ma figyelned a családoddal való kapcsolatodra, mert valaki konfliktust akar kiprovokálni belőled. Semmiképpen ne engedj neki, sőt, ha lehetőséged van rá, inkább kerüld is velük a kommunikációt. Ha engedsz neki, akkor bizony te is bal lábbal keltél fel. Ma nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak kell lenned. Zárd ki az összes problémát magad körül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy kellemetlen beszélgetés ronthatja ma el a kedvedet. Tudnod kell kezelni a rossz híreket, és kihívásként kell rájuk tekintened. Ha nem így teszel, akkor az egész depresszióba sodorhat. Minden változás az előnyödre fordítható, ezt ne felejtsd el. Bármilyen baj is üti fel a fejét, a családod és a barátaid mindig melletted fognak állni.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

A romantika mozgathatja ezt a hétvégét. Igazi pozitív változások jöhetnek az életedbe, főleg párkapcsolati téren. Viszont ahhoz neked is kell tenned, hogy ez valóban jó változás legyen. Nyitottnak kell lenned mindenre, különben nagyon be fogsz fásulni. A lendület meglesz benned, azt azonban te döntöd el, hogy élsz-e vele. Szingliként belevetheted magadat az éjszakába, mert lehet szembe jön valaki, aki elcsavarhatja a fejedet.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég rossz döntéseket hozhatsz, szóval legyél óvatos. Hajlamos vagy hirtelen dönteni, és az egyik, majd a másik irányba is húzni kicsit. Közben lehet rájössz, hogy egyik sem kifizetődő. Ne érezd azt, hogy konkrét lépéseket kell tenned bármiben is. Várd ki az időt, amíg tisztábban tudsz látni, különben elrontasz mindent.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhat. A kérdés már csak az, hogy képes leszel-e felismerni, és lecsapni rá. Nagyon legyél résen, mert különben csak rosszabbra fognak fordulni a dolgok, ha elszalasztod. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Észre fogod venni, mivel a kedvedet is teljesen át fogja alakítani, természetesen pozitív irányba.

Halak (február 20. - március 20.)

Vigyázz a pletykákkal, mert a következő időben nagyon visszaüthetnek. Akiknek kibeszélsz valakit, azok lassan rólad is hamis információkat fognak terjeszteni. Jobban át kell látnod az ismeretségi körödet, hogy kiben bízhatsz meg. Ha határozottságot sugárzol a többiek felé, akkor kétszer is meggondolják, mit beszéljenek ki rólad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás