promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác azt szereti, ha a barátnője intézi el őt, már napi rendszerességgel vágyik erre
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pegging érdekes formája az együttlétnek.

A hálószobában történő dolgok mindig csak az érintett párra tartoznak. Ezt a tézist a legtöbben elfogadják, néhányan azonban mégis késztetést éreznek arra, hogy a privát dolgaikat a nyilvánosság elé tárják.

Így volt ezzel az a hölgy is, aki a Slate című laphoz fordult tanácsért, mert nagyon furcsának tartotta a barátja egyre rendszeresebbé váló kéréseit. Ez az angol nyelvben peggingnek nevezett szexuális aktushoz kötődött, amely egyfajta fordított felállást jelent, vagyis azt, amikor a nő egy felcsatolt eszközzel hatol be a férfi hátsójába.

Az érintett hölgy nem tudott mást tenni, mint hogy a lap tanácsadójához forduljon. Az e-mailje szerint öt éve vannak együtt a pasijával, szeretik egymást, sőt a nő szeretné örökre elkötelezni magát mellette. Mostanában azonban némi össze nem illőség kezdett mutatkozni a nemi vágyaik terén.

„Egyre szívesebben veszi, ha ezt csinálom neki, a hagyományos pénisz-vagina szex helyett. Megértem, ha kevesebb klasszikus aktusra vágyik, én sem vagyok semmi rossznak az elrontója, de ez már okoz köztünk némi feszültséget”

– vázolta fel a problémát a barátnő. A pasija szinte már az anális közösülés rabjává vált, önző módon egyre többször azt szorgalmazza. A fickó valamiért úgy gondolja, hogy ha gyakran megy el a hagyományos módon, az csökkenti a prosztata-orgazmusra való képességét.

„Szeretem vele a szexet, ezért hiányzik az, hogy játékszerek nélkül, spontán módon essünk egymásnak. Alkalmanként persze más is beleférhet, de rendszeresen azért nekem nem okoz olyan nagy örömet. A pegginggel nincs bajom, bár nem találom túlságosan vonzónak, a felcsatolható műpéniszt pedig kifejezetten idétlennek és idegennek gondolom”

– jelentette ki a hölgy. A barátja ezt rossz néven veszi, akárcsak azt, hogy miközben régen mindennap szexeltek, most a lány nem hajlandó ugyanilyen rendszerességgel „elintézni” őt. Mit is lehetne erre mondani?

A lap tanácsadója szerint nem helyes, hogy a férfi lényegében csak a saját érdekeit nézi ebben a kapcsolatban. Ha tényleg hosszú távon meg akarja tartani a barátnőjét, akkor vissza kell térniük a hagyományos szeretkezéshez, és csak alkalmi fűszerként alkalmazni a pegginget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás