promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 26: a Bak szerelmi élete ellaposodhat, míg a Szűz belebolondulhat a hétvégi rutinba
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek jegyűekre lecsaphat egy komoly szellemi fáradtság, az Oroszlán azonban egy álomvilágban ragadhat. Fel kell készülnie arra is néhány csillagjegynek, hogy váratlan akadályok ütik fel a fejüket. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az érzelmi hullámvasúton az egyetlen jó dolog az lehet a számodra, hogy soha nem érzed sokáig ugyanazt. Egyik pillanatban fent vagy, a másikban lent. Most nem igazán tudod kitalálni, hogy mit szeretnél. Kicsit el kellene vonulnod. Este egy kis magány segíthet abban, hogy kitisztítsd a fejedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán tudod felismerni, hogy szünetre lenne szükséged, főleg ha remekül mennek a dolgok. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, szokták mondani, de az nagyon nem lesz jó, ha túlhajtod magad. Próbálj meg olyan tevékenységeket találni, amik fel tudnak tölteni a hétvégén. Kapcsolj ki, és ápold a lelkedet, valamint a testedet picit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben ébredsz, és körül tud ölelni egy elég komoly szellemi fáradtság. Dobd félre kicsit a rutinodat, és válassz szokatlan útvonalakat. Ma hajlamos lehetsz arra, hogy az álomvilágodban maradj a saját gondolataiddal. Próbáld megosztani másokkal, és vond be a környezetedet. A múlttal jobb lenne, ha nem foglalkoznál, mert az melankolikus hangulatba hozhat.

Rák (június 22. - július 22.)

Feladatok várnak rád a hétvégén? Próbálj meg rangsorolni, mert nem muszáj mindent egyben letudnod. Nem ártana kiszakadnod a valóságból. Este nézz meg egy jó filmet, vagy vedd elő a kedvenc könyvedet. Kimozdulni nem lesz sok kedved, de egy kis társasági élet fel tud dobni. Legalább interneten keresztül beszélj a barátaiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Képes vagy sokat álmodozni, de nem ártana visszatérned a Földre, és valóra váltani az elképzeléseidet. A terveid jók, de muszáj lesz, hogy ezeket tettek is kövessék. Az ambícióid afféle fognak irányulni, hogy kiteljesítsd a karrieredet. Gondold át a hétvégén, hogy kik tudnak ebben támogatni. Fontos, hogy kapj egy kis pozitív visszajelzést, hogy jó irányba haladsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha a szokásos rutin fog ismétlődni a hétvégédben, akkor abba elég könnyen bele fogsz tudni bolondulni. Találj valami módot rá, hogy felrázd a dolgokat, na meg persze saját magadat. Nem kell mindenben más megoldást keresned, de ami szokatlan, az rengeteg pozitív energiát tud neked adni. Az érzelmi egyensúlyodat is helyre kellene állítanod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nehezen tudod mindenki felé kifejezni az érzelmeidet. Ha úgy érzed valaki be akar jutni a falaid mögé, akkor teljesen bezárkózol, vagy el is menekülsz. Lehet nem is ártana egy kis magány neked a hétvégén, hogy rendesen át tudd gondolni a dolgokat. A rendezetlen érzéseidet is helyre kellene tudnod tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana egy listát csinálnod, hogy mindenre jusson időd a hétvégén, és erre írd fel a pihenést is. Egyensúlyhiány lehet az egészséged körül, amit egy nagy alvás képes helyrehozni. Az is sokat fog segíteni, ha háttérbe szorítod a stresszt. A tehetséged elő fog törni mindenben, de ha nem vagy kipihent, ezt nem fogod tudni kihasználni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem minden alakult úgy az elmúlt időszakban, mint ahogy azt te szeretted volna. Emiatt ne emészd magad, mert később mindenre meg fogod tudni találni a megoldást. Most azonban engedned kellene magadnak egy kis szünetet. A nyugalom nagyban segíthet, hogy rendben magadra tudj találni. Nagy szükséged lesz a közeli környezeted támogatására.

Bak (december 22. - január 20.)

Az univerzum azon munkálkodik, hogy egyensúlyba tudjon kerülni az életed. Meglesznek rá az esélyeid, hogy rendbe tudd hozni azt, ami elromlott, de ehhez erősen résen kell lenned. A jeleket saját magadnak kell felfedezned. Ha van párod, akkor a romantikus énedet is muszáj lesz felébresztened, nehogy ellaposodjon minden.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Van valami a levegőben, ami a változás és a megújulás felé sodorhat. Fel kellene kicsit dobnod a környezeted is. Vedd körbe magadat olyan dolgokkal, amiket igazán szeretsz, a többitől pedig szabadulj meg. Most olyan idők jönnek, amikor abszolút nem szabad befásulnod. Mindig csak az első néhány lépés nehéz, utána könnyen fog menni minden.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbáld megtalálni a kellő szimmetriát: egy kis pörgésre, és egy kis békére is szükséged van a hétvégén. Különleges meglátásaid lehetnek, amik a semmiből jönnek majd elő, és segíthetnek abban, hogy meghozz egy nehéz döntést. Jobb, ha most hallgatsz a megérzéseidre, még akkor is, ha az ellentmond az észérveknek.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás