Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi csillagjóslás – november 26: a Bak szerelmi élete ellaposodhat, míg a Szűz belebolondulhat a hétvégi rutinba

Napi csillagjóslás – november 26: a Bak szerelmi élete ellaposodhat, míg a Szűz belebolondulhat a hétvégi rutinba

Élet

Napi csillagjóslás – november 26: a Bak szerelmi élete ellaposodhat, míg a Szűz belebolondulhat a hétvégi rutinba

Élet

Ezo Terézia 04:04

Az Ikrek jegyűekre lecsaphat egy komoly szellemi fáradtság, az Oroszlán azonban egy álomvilágban ragadhat. Fel kell készülnie arra is néhány csillagjegynek, hogy váratlan akadályok ütik fel a fejüket. Nézzük, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az érzelmi hullámvasúton az egyetlen jó dolog az lehet a számodra, hogy soha nem érzed sokáig ugyanazt. Egyik pillanatban fent vagy, a másikban lent. Most nem igazán tudod kitalálni, hogy mit szeretnél. Kicsit el kellene vonulnod. Este egy kis magány segíthet abban, hogy kitisztítsd a fejedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán tudod felismerni, hogy szünetre lenne szükséged, főleg ha remekül mennek a dolgok. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, szokták mondani, de az nagyon nem lesz jó, ha túlhajtod magad. Próbálj meg olyan tevékenységeket találni, amik fel tudnak tölteni a hétvégén. Kapcsolj ki, és ápold a lelkedet, valamint a testedet picit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben ébredsz, és körül tud ölelni egy elég komoly szellemi fáradtság. Dobd félre kicsit a rutinodat, és válassz szokatlan útvonalakat. Ma hajlamos lehetsz arra, hogy az álomvilágodban maradj a saját gondolataiddal. Próbáld megosztani másokkal, és vond be a környezetedet. A múlttal jobb lenne, ha nem foglalkoznál, mert az melankolikus hangulatba hozhat.

Rák (június 22. - július 22.)

Feladatok várnak rád a hétvégén? Próbálj meg rangsorolni, mert nem muszáj mindent egyben letudnod. Nem ártana kiszakadnod a valóságból. Este nézz meg egy jó filmet, vagy vedd elő a kedvenc könyvedet. Kimozdulni nem lesz sok kedved, de egy kis társasági élet fel tud dobni. Legalább interneten keresztül beszélj a barátaiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Képes vagy sokat álmodozni, de nem ártana visszatérned a Földre, és valóra váltani az elképzeléseidet. A terveid jók, de muszáj lesz, hogy ezeket tettek is kövessék. Az ambícióid afféle fognak irányulni, hogy kiteljesítsd a karrieredet. Gondold át a hétvégén, hogy kik tudnak ebben támogatni. Fontos, hogy kapj egy kis pozitív visszajelzést, hogy jó irányba haladsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha a szokásos rutin fog ismétlődni a hétvégédben, akkor abba elég könnyen bele fogsz tudni bolondulni. Találj valami módot rá, hogy felrázd a dolgokat, na meg persze saját magadat. Nem kell mindenben más megoldást keresned, de ami szokatlan, az rengeteg pozitív energiát tud neked adni. Az érzelmi egyensúlyodat is helyre kellene állítanod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nehezen tudod mindenki felé kifejezni az érzelmeidet. Ha úgy érzed valaki be akar jutni a falaid mögé, akkor teljesen bezárkózol, vagy el is menekülsz. Lehet nem is ártana egy kis magány neked a hétvégén, hogy rendesen át tudd gondolni a dolgokat. A rendezetlen érzéseidet is helyre kellene tudnod tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana egy listát csinálnod, hogy mindenre jusson időd a hétvégén, és erre írd fel a pihenést is. Egyensúlyhiány lehet az egészséged körül, amit egy nagy alvás képes helyrehozni. Az is sokat fog segíteni, ha háttérbe szorítod a stresszt. A tehetséged elő fog törni mindenben, de ha nem vagy kipihent, ezt nem fogod tudni kihasználni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem minden alakult úgy az elmúlt időszakban, mint ahogy azt te szeretted volna. Emiatt ne emészd magad, mert később mindenre meg fogod tudni találni a megoldást. Most azonban engedned kellene magadnak egy kis szünetet. A nyugalom nagyban segíthet, hogy rendben magadra tudj találni. Nagy szükséged lesz a közeli környezeted támogatására.

Bak (december 22. - január 20.)

Az univerzum azon munkálkodik, hogy egyensúlyba tudjon kerülni az életed. Meglesznek rá az esélyeid, hogy rendbe tudd hozni azt, ami elromlott, de ehhez erősen résen kell lenned. A jeleket saját magadnak kell felfedezned. Ha van párod, akkor a romantikus énedet is muszáj lesz felébresztened, nehogy ellaposodjon minden.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Van valami a levegőben, ami a változás és a megújulás felé sodorhat. Fel kellene kicsit dobnod a környezeted is. Vedd körbe magadat olyan dolgokkal, amiket igazán szeretsz, a többitől pedig szabadulj meg. Most olyan idők jönnek, amikor abszolút nem szabad befásulnod. Mindig csak az első néhány lépés nehéz, utána könnyen fog menni minden.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbáld megtalálni a kellő szimmetriát: egy kis pörgésre, és egy kis békére is szükséged van a hétvégén. Különleges meglátásaid lehetnek, amik a semmiből jönnek majd elő, és segíthetnek abban, hogy meghozz egy nehéz döntést. Jobb, ha most hallgatsz a megérzéseidre, még akkor is, ha az ellentmond az észérveknek.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia