promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő: eláruljuk, miért kapott fehér rózsát Mimi, és ki ez a titokzatos lány
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új szimbólum jelent meg a párkereső show-ban.

Újabb két lánytól vettünk búcsút A Nagy Ő szerdai adásában. Árpa Attila ezúttal Blanche-nak és – nagy meglepetésre – Erikának adta ki az útját, így már csak 10-en maradtak a versenyzők, érezhető is, hogy kevesebb a csicsergés, és immár szellősebben ülnek a kanapékon a villalakók.

A párkereső show legutóbbi érdekes fejleménye a műsor legvégére maradt. Árpa ugyanis három lány társaságában tantra-szeánszon vett részt, amelyben a simogatások, érintések játszották a főszerepet, de Mimi, Orsi és Bea még a férfi ölébe is érzékien belehuppanhatott.

A legkülönösebb momentum viszont az volt, amikor a program legvégén Miminek egy szál fehér rózsát varázsolt elő Árpa a háta mögül. Ilyennel az előző évadban biztosan nem találkozhattunk, így alighanem mindenkinek felkeltette a kíváncsiságát, és most a legtöbb néző azon agyalhat, mi lehet a virág funkciója.

Részben mi is sötétben tapogatózunk, ám A Nagy Ő ausztrál változatában (The Bachelor) találhatunk kapaszkodókat erre vonatkozóan. Ott a hódító szerepében tetszelgő férfi annak nyújtott át fehér rózsát, akinek hosszabb – akár két hétig tartó – védettséget kívánt adni, de a virágnak más funkciója is lehet.

A kiválasztott hölgy például kaphat egy privát területet, önálló kuckót, helyiséget, lakrészt vagy akár házat, ahol egymaga lehet. Így a férfi nyilván bármikor meglátogathatja anélkül, hogy a többiek ott legyeskednének körülöttük. És ki tudja, talán éjszakára is együtt maradhatnak.

Miminek tehát nem kell izgulnia a fehér rózsa miatt – de vajon ki ez a titokzatos lány, aki már az első találkozáskor, a villába való beköltözéskor letaglózta Árpát? Nos, immár a TV2 sem rejti teljes inkognitó alá: a teljes neve Rátkai Mária, aki Dentalhygiene by Rátkai Mimi néven folytat fogászati kezeléseket a budapesti Erzsébet körúton.

A foglalkozása reklámozására a Facebook-oldalát használja (igazán jól állnak a kezében a fúrók), míg az Instagramján inkább a magánéletének történéseit jeleníti meg. Aki Mimiről ledér fotókat akar látni, az oda kattintson, mert a lány idén nyáron (feltehetőleg a forgatások után) Balatonfüredtől Horvátországon és a francia Riviérán keresztül Egyiptomig a fél világot bejárta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás