Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: szenvedélyes kapcsolat közeleg? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: szenvedélyes kapcsolat közeleg? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: szenvedélyes kapcsolat közeleg? – napi jóslás

Élet

Promotions 05:35

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Utazás: A lap jelenthet közelgő vakációt, de költözést is egy új helyre. Valami megváltozik az életedben. Ismeretlen helyzetben találhatod magad, ami eleinte talán megijeszt, de mindenképpen pozitív élményeket tartogat számodra. Elképzelhető, hogy el kell engedned a mostani párodat, vagy új alapokra kell helyezni a kapcsolatotokat. Semmi sem lesz már olyan, mint régen, ami egyáltalán nem baj! Munkahelyi ügyekben előléptetést vagy munkahelyváltást jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Szerelmes nő: Azt mutatja a lap, hogy a megoldás a te kezedben van, csak te változtathatsz a dolgok mostani állásán. Elképzelhető, hogy valaki iránt szélsőséges érzelmeket táplálsz. Szenvedélyes kapcsolatra utal a kártya, komoly érzelmekkel, amit nem szabad veszni hagyni. A lap szerint végre megtalálod azt a partnert, akire eddig vártál. Olyan személyt jelez, aki őszinte, kiegyensúlyozott ember; számíthatsz rá minden helyzetben.

3. kártya jelentése:

Levél: A lap fontos információra figyelmeztet, aminek hamarosan a birtokába jutsz. Lehet, hogy elsőre kellemetlenül érint az üzenet, de tudnod kell, hogy minden úgy alakul majd, ahogy számodra az a legkedvezőbb. Segít döntést hozni egy látszólag bonyolult kérdésben, mert végre átlátod a helyzetet. A kártyalap utalhat arra is, hogy valamit eltitkoltak előled, ami most kiderül. Magánjellegű és hivatalos levelet is jelenthet, mindkettő tartalma pozitív lesz számodra. Pénzügyi kérdésnél jó hírekre számíthatsz.

Borítókép: Profimedia