Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: mi lesz a kapcsolatoddal? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: mi lesz a kapcsolatoddal? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: mi lesz a kapcsolatoddal? – napi jóslás

Élet

Promotions 05:35

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Utazás: Nemcsak konkrét utazást jelöl a lap, hanem lehetséges költözést is; egy új fejezetet az életedben. Az ismeretlen eleinte talán megijeszt, de mindenképpen pozitív élményeket tartogat számodra. Elképzelhető, hogy tovább kell lépned egy kapcsolatból, vagy új alapokra kell helyezni azt. Semmi sem lesz már olyan, mint régen! Munkahelyi ügyekben előléptetést vagy munkahelyváltást jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy sokat javul a meglévő kapcsolat a közeljövőben. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami váratlanul robban be az életedbe, és komoly változásokkal jár, amik elhozzák a várva várt boldogságot. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Betegség: Nem véletlenül mondják, hogy minden betegség lelki eredetű. Valamit te is elnyomsz magadban, ami hosszú távon árthat akár az egészségednek is. Próbálj megoldást keresni a problémádra, és ne félj ehhez külső segítséget is igénybe venni, ha úgy érzed, nincs elég erőd. Arra figyelmeztet a lap, hogy az életed valamelyik területe meggyengült, és nem lesz könnyű helyrehozni azt, de odafigyeléssel és kitartással sikerülhet. Lehet, hogy túlzottan ragaszkodsz olyan múltbéli dolgokhoz, amiket már ideje lenne elengedni, mert nem engedik, hogy igazán boldog légy.

Borítókép: Profimedia