promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két dúsgazdag szerető tartja el a szépséget, akinek az a legnagyobb boldogság, ha meghallja, hogy pénz érkezett a számlájára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miért fektetünk egyre több figyelmet a sugar baby-létre?

A minap látott napvilágot az a 19 éves rapperként ismert külföldi lány, aki több milliárdot keresett már OnlyFansen, és aki az Oxfordi Egyetemen előadást tartott. A hallgatók egytől-egyig felálltak a végén és orbitálisan nagy tapsviharban részesítették, én pedig ezen eltöprengtem, hogy vajon miért? Vajon miért kezdi egyre jobban felkapni a média a hasonló tevékenységet folytató lányokat? Vajon miért lett ekkora visszhangja ennek a bizonyos oldalnak, úgy nagyjából a COVID eleje óta? A legszomorúbb talán az egészben az, hogy a cikkek és a visszajelzések alapján nem tudnám eldönteni, hogy az emberek többsége elfogadta mint egy új karrierlehetőséget, és tisztelettel néz ezekre a lányokra, már-már kíváncsian vagy inkább a negatív vélemények vannak, és az undor, hogy egy nő hogyan válhat ilyenné?

S vajon hogy válhat ilyenné? A Daily Star-on frissen kijött egy interjú egy Nova Jewels néven futó nővel, aki a sugar baby életmódról, a luxuskörülményekről, és arról beszélt, hogy pontosan tudja, mire nincsen jelenleg szüksége az életében. A lap egyébként úgy említi őt, mint az OnlyFans sztárját: de valójában sztárok lennének az itt „dolgozó" nők, és egyáltalán mi alapján lehet őket sztárnak nevezni? Ez lenne a mostani feminizmus alapja, hogy mindenáron a férfiak fölé magasodjunk, mert másképpen mintha nem menne az egyenjogúság?

„Nemcsak a kamera előtt vetkőzöm, mert például van olyan férfi is, aki azért fizet az OnlyFans-en, hogy a skót akcentusomat hallja. Különféle emberek találnak meg és kezdenek követni engem, nem minden a szexre megy ki itt sem"

– folytatja, és hozzáteszi, hogy ezen felül jelenleg két sugar daddy-je is lett, akik olyan tehetős és idősebb férfiak, akik anyagi biztonságot nyújtanak egy-egy lánynak, cserébe viszont bármit kérhetnek e kapcsolat fejében. Az ő „eltartottjai" egy 48 éves londoni, és egy 43 éves spanyol férfi. Mind a kettőjük utazással, luxuséttermekkel és szállodákkal tartják fent a luxuskörülményeit, amihez a lány már igencsak hozzá van szokva:

„Ketten együtt körülbelül 50 ezer fontot (23 millió forint) költöttek rám idén… készpénz, gyönyörű ételek, koktélok, pezsgő, ötcsillagos nyaralások, ajándékok. El tudja képzelni, hogy az a legszebb pillanatom az életemben, amikor akárhol is vagyok, de meghallom a telefonomon az értesítést, hogy éppen megérkezett a számlámra az az 500 font (231 ezer forint), amit magamra költhetek? Ki akarna lemondani erről?"

Ennek függvényében is kihangsúlyozta, hogy esze ágában sincs komoly párkapcsolatot, vagy akár házasságot bárkivel is kialakítani, és hogy neki erre a tipikus hétköznapi életre és viselkedésre nincs most energiája, sem semmiféle vágya.

„Van saját pénzem, előttem az egész életem, nincs szükségem egy férfira, aki visszatart"

– magyarázza meg röviden Nova, és érződik a szavaiból az a fajta öntudat, hogy számára ez az egész életforma maga a legnagyobb függetlenség. Elhiszi, hogy a saját maga ura. A saját hivatalos Instagram-oldalán állandóan posztol magáról, ezzel is fenntartva azt a karriert, amit kialakított magának az évek folyamán: a képei alá pedig olyanokat ír ki, mint például, hogy

„azt kapod, amiért fizetsz."

De vajon ez tényleg egy modern karrier lett? Az interjúban egyáltalán nincs szó arról, ahogy a többi hasonló cikkben is, hogy ezek a lányok hogyan kezdték el ezt csinálni, amit éppen csinálnak: elkezdték, sikeresek, élvezik, és kész. A miért pedig nem érdekel senkit sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás