promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle felfoghatatlan tervet eszelhetett ki, óriási dobásra készülhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan posztot nézett ki magának, amire az amerikaiak negyede alkalmasnak tartja.

Nagy utat tett meg azóta Meghan Markle, hogy az Áll az alku műsor amerikai változatának bőröndnyitogató hölgyéből sussexi hercegnévé vált. Az elvált egykori színésznő 2018-ban ment hozzá Harry herceghez, és azóta egyre magasabbra tör.

Úgy tűnik, nemcsak az ujja köré csavarta, de bábként mozgatja a brit királyi családhoz tartozó férjét. Előbb sikerült elérnie, hogy a ködös Albiontól (és az udvari intrikáktól) távolabbra, Amerikába költözzenek, majd 2020 januárjában azt is bejelentették, hogy a királyi családtól függetlenedve, félig-meddig polgári életet szeretnének élni.

III. Károly király köre nem nézi jó szemmel, hogyan váltja Meghan (és vele együtt Harry) aprópénzre a hírnevükkel és befolyásukkal járó ismertséget. Rendszeresen busás összegekért vállalnak tévés és magazinszerepléseket, a herceg közeljövőben megjelenő könyvéről már nem is beszélve, amelytől máris a brit monarchia összeomlását vizionálják sokan.

Az eddig felsoroltak egyike sem piskóta, ám a hírek szerint a céltudatos egykori színésznőcske valami még nagyobb dobásra készülhet. 2024-ben új elnököt választ az Egyesült Államok, amelyen – a jelenlegi állás szerint – az akkor 81 éves Joe Biden, illetve a 78 esztendős Donald Trump mérkőzhet meg egymással.

A pletykák szerint ebbe a ringbe szállhat be Meghan, aki nincs híján ambícióknak. Elemzők szerint 2024-re tökéletesen fel tudná építeni magát, ráadásul a kezére játszhatna, hogy manapság nem a szakértelem dönt az USA elnöki posztja esetében sem, hanem az, hogy ki adható el jól a médiában.

Ebben pedig a hercegné meglehetősen jól menedzseli magát, és a közvélemény-kutatások szerint volna is esélye a végső győzelemre. Mindezzel együtt a brit királyi udvar egyik jó ismerője szerint jelenleg elkapkodott lenne az indulása, túlságosan is érzékeny témákban van benne Angliával kapcsolatosan, tehát hagyni kellene azokat némileg feledésbe merülni.

A 41 éves szépség a demokraták jelöltje lenne, vagyis a mostani elnök, Joe Biden helyébe léphetne. A washingtoni Demokrácia Intézet felmérése szerint a válaszadók 64 százaléka gondolja úgy, hogy a pártnak női jelöltet kellene indítania két év múlva, erre pedig olyan személy volna alkalmas, akit már jól ismernek a választók.

Az 1500 ember megkérdezésével lefolytatott kutatásból az is kiderült, hogy 27 százalékuk Meghant alkalmasnak találná pályázónak, és ezzel együtt természetesen elnöknek. Pikáns fordulat lenne, az biztos, bár nagy kérdés, hogy az előző elnök, Donald Trump minden hájjal megkent csapata nem nyelné-e le őt azonnal keresztben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás